Pakisztán

Ezen a nyáron sikeres utunk volt Pakisztánba, mely egyben az első is volt. Láthattuk a zászlófelvonási ceremóniát Lahoréban, történelmi látogatást tettünk Bahawalpurban és Multanban. Utunk során a dél-pundzsábi régióról kaphattunk egy nagyszerű, átfogó képet.
2018-as időpont és leírás alább olvasható viszont már csak 2 hely maradt erre az utunkra.

A létszám itt is mint minden utunknál, szigorúan limitált, ezért javasoljuk, hogy időben foglaljon!

Szombat, Április 7.

 Allama Iqbal nemzetközi repterére van az érkezés. After welcome reception from our guide you will be transferred to the hotel for check-in. Majd ezt követően elmegyünk Waga határához (Pakisztán & India határa), hogy lássuk a híres zászló ceremóniát a két ország között. Az este hátralévő része kedvünk szerint eltölthető.

 

Vasárnap, Április 8.

Ma egy teljes napunk van a városi túrára Lahoréban, ahol megnézzük a Lahorei kikötőt, a Badshahi mecsetet és a Wazir Kán mecsetet, mielőtt azb óvárosban tennénk egy sétát.

 

Hétfő, Április 9.

Ismét egy teljes nap a miénk Lahoréban, ahol megnézzük a Lahoré Múzeumot, Shalimar Kertet és sétát teszünk a Mall úton.

 

Kedd, Április 10.

Elhagyjuk Lahorét és 3 órás autóútra indulunk, hogy meglátogassuk Harappan romjait. Ezután 2 órát utazunk még Multánba, a "kegyhelyek városába". Harappában éjszakázunk.

 

Szerda, Április 11.

Teljes napot töltünk Multánban és megtekintjük Shah Shams Tabrez mauzóleumát, Shah Rukhne Alam-ot és Bahauddinzakariát illetve a Városházát meg a helyi bazárt is.

Csütörtök, Április 12.

Reggel Uch Sharif-ba indulunk és megnézzük a Bibi Jawindi síremléket, Syed Jalaluddin Bukhari Tom mecsetet és a Jahaniyan Jahangast sírt. Utána Bahawalpurba autózunk ahol éjszakára is maradunk.

 

Péntek, Április 13.

Ma átautózunk Cholistan sivatagba, ahol meglátogatjuk a Derawari-erődöt és teve szafarizunk is. Visszaautózunk Bahawalpurba délután és sétát teszünk a bazárban.

 

Szombat, Április 14.

Visszamegyünk Lahoréba. Este lesz időnk vásárolni, mielőtt a Food Streetre mennénk vacsorára, ahol helyi, tradícionális ételeket ehetünk csodálatos kilátással Lahoréra.

 

Vasárnap, Április 15.

Transzferrel a reptérre megyünk és indulunk haza.

 
 

Az út ára 1645 EUR per fő.

 

Az ár tartalmazza a következőket:

- vízumigénylő dokumentumok
- minden földi szállítást
- szállást (kétágyas szobát 3 csillagos hotelben)
- utakat, belépőjegyeket, engedélyeket és angol nyelvű idegenvezetést
- reggelit és vacsorát minden egyes nap
- túravezetőt cégünktől

 Az ár nem tartalmazza a következőket:

- vízumdíjak
- nemzetközi repülőjegyek
- borravalók
- ebédek
- egyéb személyes kiadások
- egyéni felár 445 EUR (a rendelkezésre álló helyek számának fügvényében, megpróbáljuk összecsoportosítani valakivel egy szobába, hogy ha nem akarja ezt a plusz összeget kifizetni).

 

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy az időjárás nagyon meleg lehet és a júniusi hőmérséklet 40C fölé is emelkedhet!

Foglalás