Based on 120+ reviews
Irán flag

Irán

Nyerjen bepillantást rajtunk keresztül a Közel-Kelet egyik leggyönyörűbb országába, Iránba. Színes építészettel, történelemmel, kultúrával és barátságos helyiekkel, akik kellemes benyomást fognak Önben hagyni, még jóval a hazatérése után is.

Ezen az utunkon Teheránba látogatunk és sétát teszünk a gyönyörű Imam téren, ami az UNESCO világörökség része, az ősi, több mint 5000 éves várost egyedülálló építészeti remekekkel büszkélkedő Yazdt sem hagyjuk ki és egy másik UNESCO listás várost Persepolist is meglátogatjuk, ami a Perzsa Birodalom fővárosa volt egykoron. Persepolis,

error_outline Biztonsági figyelmeztetés

Kérjük vegye figyelembe, hogy néhány pontja ezeknek az utazásoknak olyan helyekre kalauzolja Önt, ami a Brit FCO által egyáltalán nem javasolt és a teljes iráni utazásra is ez vonatkozik.

Kutatómunkát végeztünk biztonsági szempontból az általunk látogatott területeken, mert számunkra a biztonság abszolút prioritás az útjaink során. Azonban azt javasoljuk, hogy Ön is végezze el a saját kutatómunkáját, hogy teljesen megnyugodjon az utazásával kapcsolatban.

Kérjük vegye figyelembe, hogy az utazási figyelmeztetések befolyásolhatják az utasbiztosítását ezekben a régiókban, ezért kérjük lépjen velünk kapcsolatba ezzel kapcsolatban.

Évi 2 utat indítunk Iránba, mely Teheránban kezdődik és Shirazban ér véget.

Javasoljuk, hogy minél hamarabb foglaljon, külünösen akkor, ha Brit, Kanadai vagy Amerikai útlevéllel utazik mert ebben az esetben a vízum igénylése különösen hosszadalmas. Először a teheráni MFA kell keresztül menni, majd az Önhöz legközelebbi Iráni Nagykövetség jelentkezési procedúráján, amikor erre megkapta már az engedélyt.

A legtöbb külföldinek érkezéskor állítják ki a vízumot. Az ehhez szükséges dokumentumokat mi állítjuk ki előre.

Az út ára 1485 EUR per fő. A szobák twin elrendezésűek.

Egyéni felár 240EUR vagy egy szobában helyezzük el egy másik egyedül utazóval, amennyiben ez lehetséges.

300 EUR befizetése szükséges foglaláskor.

Közelgő utak

Lentebb láthatóak a közelgő utaink. Az indulások minden esetben garantáltak.

Dátum Út neve Összes éjszaka Ár Férőhelyek
2023
Irán csodái út 7 1,385.00 0 Megtelt info
2024
Irán csodái út 7 1,485.00 6+ Foglalás shopping_cart
Irán csodái út 7 1,485.00 6+ Foglalás shopping_cart
Scroll to Itinerary