Based on 120+ reviews
Pakisztán flag

Pakisztán

Pakisztán egy olyan ország ami tele van csodálatos építészeti remekekkel, gyönyörű természeti látványosságokkal, gazdag történelemmel és sok-sok kulturális és tradicionális hagyományokkal.

A Dél-Punjáb utunkon a zászlóceremóniát nézzük meg, ami Pakisztán és India határán zajlik, Lahoré városában fedezhetjük fel a város rejtelmeit, teve szafarira megyünk mielőtt megkezdenénk az Északi utunkat. Itt a Karakum úton autózva a Khunjerab átjárón át, ami a Pakisztán és Kína között fekvő határ is egyben (az egyik legmagasabban fekvő határ a világon!

error_outline Biztonsági figyelmeztetés

Kérjük vegye figyelembe, hogy néhány pontja ezeknek az utazásoknak olyan helyekre kalauzolja Önt, ami a Brit FCO által egyáltalán nem javasolt és a teljes utazásra is ez vonatkozik.

Kutatómunkát végeztünk biztonsági szempontból az általunk látogatott területeken, mert számunkra a biztonság abszolút prioritás az útjaink során. Azonban azt javasoljuk, hogy Ön is végezze el a saját kutatómunkáját, hogy teljesen megnyugodjon az utazásával kapcsolatban.

Kérjük vegye figyelembe, hogy az utazási figyelmeztetések befolyásolhatják az utasbiztosítását ezekben a régiókban, ezért kérjük lépjen velünk kapcsolatba ezzel kapcsolatban.

Dél-Pakisztáni utunk kiváló átfogó információt ad a Punjab régióról.

Ezen utunk után az Észak-Pakisztáni régióba utazunk és bepillantást nyerünk majd a hihetetlen szépségű tájképbe a Karakorum highway-en utazva.

A vízumhoz szükséges meghívólevelek kb. 12 héttel az indulás előtt lesznek kiküldve.

Dél-Pakisztáni utunk 1950EUR, az Északi pedig 2450EUR. Ha mindkettőt lefoglalja, akkor 100EUR kedvezményt adunk.

Egyéni felár 445 EUR (a rendelkezésre álló helyek számának függvényében, megpróbáljuk összecsoportosítani valakivel egy szobába, hogy ha nem akarja ezt a plusz összeget kifizetni).

400 EUR előleg befizetése szükséges a foglaláskor.

Közelgő utak

Lentebb láthatóak a közelgő utaink. Az indulások minden esetben garantáltak.

Dátum Út neve Összes éjszaka Ár Férőhelyek
2023
Észak-Pakisztán út 8 2,350.00 6+ Foglalás shopping_cart
2024
Dél-Pakisztán Déli-Punjab út 7 1,950.00 6+ Foglalás shopping_cart
Észak-Pakisztán út 9 2,450.00 2 Foglalás shopping_cart
Scroll to Itinerary