Based on 120+ reviews
Mali flag

Mali

Fedezzék fel velünk Malit, az országot, mely csordultig van történelmi és kulturális csodákkal.


Utunkon megcsodálhatják a az iszap építészet remekeit, beleértve a hihetetlen látványt nyújtó mecsetet Djennében. Részt fogunk venni egy iszapfestészeti workshopon és a legkülönfélébb falvakban teszünk látogatást ill. a fővárosban, Bamakóban is túrázunk majd.

error_outline Biztonsági figyelmeztetés

Kérjük vegye figyelembe, hogy néhány pontja ezeknek az utazásoknak olyan helyekre kalauzolja Önt, ami a Brit FCO által egyáltalán nem javasolt és a teljes utazásra is ez vonatkozik.

Kutatómunkát végeztünk biztonsági szempontból az általunk látogatott területeken, mert számunkra a biztonság abszolút prioritás az útjaink során. Azonban azt javasoljuk, hogy Ön is végezze el a saját kutatómunkáját, hogy teljesen megnyugodjon az utazásával kapcsolatban.

Kérjük vegye figyelembe, hogy az utazási figyelmeztetések befolyásolhatják az utasbiztosítását ezekben a régiókban, ezért kérjük lépjen velünk kapcsolatba ezzel kapcsolatban.

Mali utunk minden évben egyszer, januárban fog indulni.

Ez az utunk a Guinea/Guinea Bissau úttal van összehangolva, így lehetőség van arra, hogy aki szeretne az mindkettőre el tudjon jönni velünk.

Vízumok a legtöbb nemzet állampolgára számára szökséges Maliba. Mi biztosítjuk a vízum igényléséhez szükséges papírokat.

2250EUR/fő. Szobák twin elosztásban.

Egyéni felár 210EUR vagy el tudjuk helyezni egy másik egyéni utazóval is, amennyiben ez megoldható.

600EUR/fő előleg befizetése szükséges, hogy a foglalását elfogadjuk.

Közelgő utak

Lentebb láthatóak a közelgő utaink. Az indulások minden esetben garantáltak.

Dátum Út neve Összes éjszaka Ár Férőhelyek
2023
Timbuktu Kiegészítő út 2 2,850.00 6+ Foglalás shopping_cart
2024
Mali szépségei út 6 2,250.00 2 Foglalás shopping_cart
Scroll to Itinerary