Based on 120+ reviews
Dél-Szudán flag

Dél-Szudán

Jöjjön velünk és fedezze fel Afrika legritkábban látogatott nemzeteinek egyikét és a világ legújabb országát. Dél-Szudán 2011-ben vívta ki függetlenségét Szudántól. Történelmét a civil konfliktusok végigkísérték, de mostanra a helyzet normalizálódni és végre megnyugodni látszik az ország legtöbb részén.

A fővárost Jubát teljesen bejárjuk, meglátogatjuk Mangallát is és az ősi Mundari és Dinka törzseknél is vendégeskedünk, ahol az átlagmagasság 182.6 cm.

error_outline Biztonsági figyelmeztetés

Kérjük vegye figyelembe, hogy néhány pontja ezeknek az utazásoknak olyan helyekre kalauzolja Önt, ami a Brit FCO által egyáltalán nem javasolt és a teljes utazásra is ez vonatkozik.

Kutatómunkát végeztünk biztonsági szempontból az általunk látogatott területeken, mert számunkra a biztonság abszolút prioritás az útjaink során. Azonban azt javasoljuk, hogy Ön is végezze el a saját kutatómunkáját, hogy teljesen megnyugodjon az utazásával kapcsolatban.

Kérjük vegye figyelembe, hogy az utazási figyelmeztetések befolyásolhatják az utasbiztosítását ezekben a régiókban, ezért kérjük lépjen velünk kapcsolatba ezzel kapcsolatban.

Első csoportos utunk 2021-ben volt.

Ez az utunk a szudánival együtt is elérhető, egymásra épülnek,

A vízumhoz szükséges meghívólevelet kiállítjuk, mellyel az Önhöz legközelebbi Dél-Szudáni Nagykövetségen igényelheti a vízumot.

Az út ára 2670EUR/fő.

Az egyéni felárat tartalmazza az út ára.

600EUR/fő előleg befizetése szükséges, hogy a foglalását elfogadjuk.

Közelgő utak

Lentebb láthatóak a közelgő utaink. Az indulások minden esetben garantáltak.

Dátum Út neve Összes éjszaka Ár Férőhelyek
2023
Dél-Szudán Szépségei út 6 2,670.00 6+ Foglalás shopping_cart
2024
Dél-Szudán Szépségei út 6 2,770.00 6+ Foglalás shopping_cart
Scroll to Itinerary