Based on 120+ reviews
Kongó/Burundi/Ruanda flag
Kongó/Burundi/Ruanda flag
Kongó/Burundi/Ruanda flag

Kongó/Burundi/Ruanda

Kalandozzunk együtt Kelet-Afrikában és keljen át velünk DRC-on, Ruandán és Burundin.

Mindhárom ország csodálatos természeti jelenségeket rejt. DRC-ban átvágunk a hatalmas őserdőn miközben felfedezzük a bámulatos élővilágot, Burundiban és Ruandában pedig a hatalmas tavak és hegyi szakaszok fognak minket elkápráztatni.

Meglátogatjuk Burundiban a Virunga Nemzeti Parkot, hogy gorillákat, vízilovakat láthassunk, a gyönyörű várost Gisenyit is felfedezzük, ami a Kivu-tónál terül el és még sok más csoda is vár ránk!

error_outline Biztonsági figyelmeztetés

Kérjük vegye figyelembe, hogy mi csak olyan helyekre szervezünk utakat amit teljesen biztonságosnak tartunk mindenféle szempontból Önre és magunkra vonatkozóan is, de néhány pontja ezeknek az utazásoknak olyan helyekre is kalauzolja Önt, ami a Brit FCO által egyáltalán nem javasolt és a teljes utazásra is ez vonatkozik Virungában, Gomában és Burundi területein is.

Kutatómunkát végeztünk biztonsági szempontból az általunk látogatott területeken, mert számunkra a biztonság abszolút prioritás az útjaink során. Azonban azt javasoljuk, hogy Ön is végezze el a saját kutatómunkáját, hogy teljesen megnyugodjon az utazásával kapcsolatban.

Kérjük vegye figyelembe, hogy az utazási figyelmeztetések befolyásolhatják az utasbiztosítását ezekben a régiókban, ezért kérjük lépjen velünk kapcsolatba ezzel kapcsolatban.

Ez a Burundi, Ruanda és DRC utunk kétszer indul évente.

Burundiba előre kell vízumot intézni és itt mi segítünk az ehhez szükséges papírmunkában. Ruandában e-vízum elég a legtöbb külföldinek és DRC-ban pedig érkezéskor kell megvenni.

Ajánlatunkban szerepel egy extra nap DRC-ban, amikor felmászhatnak a Nyiragongo vulkánra.

Az út ára 2150EUR per fő. A szobák twin elrendezésűek. A vulkános kiegészítő túra ára 500EUR-tól kezdődik.

Az egyéni felár 425EUR vagy valamelyik szintén egyedül utazóval közös szobába fogjuk elhelyezni Önt amennyiben van erre lehetőség.

400 EUR előleg befizetése szükséges foglaláskor.

Közelgő utak

Lentebb láthatóak a közelgő utaink. Az indulások minden esetben garantáltak.

Dátum Út neve Összes éjszaka Ár Férőhelyek
2022
Kongó, Ruanda & Burundi 9 2,150.00 0 Megtelt info
Kongó, Ruanda & Burundi 9 2,150.00 0 Megtelt info
Kongó, Ruanda & Burundi 9 2,150.00 0 Megtelt info
Scroll to Itinerary