Based on 120+ reviews
Irak flag

Irak

Irak: A civilizáció bölcsője. A Tigris és az Eufrátesz kígyózik át a régión, és gazdag talajt hoz létre, amely termékeny talajt adott az emberiségnek az élelmiszer termesztéshez és olyan alapvető találmányok létrehozásához, mint a kerék.
Az egész emberiség otthonának nevezheti ezt a földet. Sajnos a nehézségek megmérgezték Dél-Irakot az elmúlt évszázad során. A gyarmatosítás, Szaddám Huszein rezsimje, az Egyesült Államok 2003-as inváziója és instabilitás – mindezek az erők valamilyen negatív módon érintették Irakot.
A tragédia alatt mégis egy gyönyörű ország húzódik meg lenyűgöző látnivalókkal és emberekkel – egy olyan hely, ahol mindannyian összekapcsolódunk kollektív történelmünkön keresztül.

Utunk Bagdadban kezdődik. Több napot a fővárosnak és a környéknek szentelünk. Meglátogatjuk a Liberation Square-t, az Al-Qishla-t, az Al-Mustansiriya iskolát, a régi bazárokat és a rézpiacokat. Hozzáadunk egy hajókirándulást is a Tigris folyón.

Elutazunk más városokba is: Babilonba, Ctesiphonba, Al-Katarrába és Karbalába, valamint az ezekben található fantasztikus helyszínekre.

A természet szerelmeseit mocsári kirándulásunk szótlanul hagyja majd. Dél-Irak mocsaras vidékei a természeti világ rejtett gyöngyszemei, vízi oázis egy egyébként kiszáradt tájon.

error_outline Biztonsági figyelmeztetés

Kérjük vegye figyelembe, hogy csak olyan helyekre kalauzoljuk Önöket ahol teljesen meg vagyunk győződve a saját és utasaink biztonságáról. Azonban előfordulhat, hogy van néhány pontja ezeknek az utazásoknak, ami a Brit FCO által egyáltalán nem javasolt és a teljes utazásra is ez vonatkozik Irakban.

Kutatómunkát végeztünk biztonsági szempontból az általunk látogatott területeken, mert számunkra a biztonság abszolút prioritás az útjaink során. Azonban azt javasoljuk, hogy Ön is végezze el a saját kutatómunkáját, hogy teljesen megnyugodjon az utazásával kapcsolatban.

Kérjük vegye figyelembe, hogy az utazási figyelmeztetések befolyásolhatják az utasbiztosítását ezekben a régiókban, ezért kérjük lépjen velünk kapcsolatba ezzel kapcsolatban.

Évente 2x indítjuk iraki utunkat. Az indulási helyszín Bagdad és az érkezési helyszín pedig Basra..

Vízum a legtöbb külföldinek érkezéskor elérhető.

Évente 4-5 alkalommal indítunk utakat Iraki-Kurdisztánba is.

Az út ára 3150EUR és a szobák twin elrendezésűek.

Egyéni felár 350EUR vagy egy másik egyedül utazóval közös szobába helyezzük el Önt, amennyiben erre lesz módunk.

600 EUR előleg befizetése szükséges foglaláskor.

Közelgő utak

Lentebb láthatóak a közelgő utaink. Az indulások minden esetben garantáltak.

Dátum Út neve Összes éjszaka Ár Férőhelyek
2024
Irak Szépségei út 8 3,150.00 0 Megtelt info
Irak Szépségei út 8 3,150.00 6+ Foglalás shopping_cart
Scroll to Itinerary