Based on 120+ reviews
Niger/Burkina Faso flag
Niger/Burkina Faso flag

Niger/Burkina Faso

Jöjjön velünk és utazzunk együtt Nyugat-Afrika két legritkábban látogatott országába. Útjaink Nigerből indulnak, ahonnan Kelet felé folytatjuk utunkat az ősi Zinder szultanátusba, a városba ami oly keveset változott az évszázadok során. Esélyünk lesz megpillantani az utolsó még élő nyugat-afrikai zsiráfokat a Koure rezervátumban.

Az utazás másik felében Nyugat felé vesszük az irányt Burkina Fasoba. Ougadougou modern városától az egyedire festett házakkal teli, csinos kis faluig Tiebeléig sok mindent látunk majd. Aztán innen Burkina zenei fővárosába Bobo Dioulassoba túrázunk, ahol a hatalmas Burkina Fasoi mecsetet is megnézzük, ami Burkina Faso leghíresebb látványossága.

error_outline Biztonsági figyelmeztetés

Kérjük vegye figyelembe, hogy néhány pontja ezeknek az utazásoknak olyan helyekre kalauzolja Önt, ami a Brit FCO által egyáltalán nem javasolt és a teljes utazásra is ez vonatkozik.

Kutatómunkát végeztünk biztonsági szempontból az általunk látogatott területeken, mert számunkra a biztonság abszolút prioritás az útjaink során. Azonban azt javasoljuk, hogy Ön is végezze el a saját kutatómunkáját, hogy teljesen megnyugodjon az utazásával kapcsolatban.

Kérjük vegye figyelembe, hogy az utazási figyelmeztetések befolyásolhatják az utasbiztosítását ezekben a régiókban, ezért kérjük lépjen velünk kapcsolatba ezzel kapcsolatban.

Évente egyszer, december indítjuk ezt az utat Niameyből, Nigerből kiindulva és Ouagadougouban, Burkina Fasoban befejezve.

Mindkét országba kell vízum. Mi biztosítjuk az ezek igényléséhez szükséges meghívóleveleket.

Kérjük vegye figyelembe, hogy ennek az útnak a leírása változhat a térség biztonsági helyzetének alakulása következtében.

Ennek az útnak az ára 2290EUR per fő. A szobák twin elosztásúak.

Egyéni felár 320EUR vagy el tudjuk helyezni egy másik egyedül utazó társával egy szobában, ha erre adott lesz a lehetőség.

550EUR előleg befizetése szükséges foglaláskor.

Közelgő utak

Lentebb láthatóak a közelgő utaink. Az indulások minden esetben garantáltak.

Dátum Út neve Összes éjszaka Ár Férőhelyek
2023
Niger és Burkina Faso nevezetességei út 10 2,300.00 0 Megtelt info
2024
Niger és Burkina Faso nevezetességei út 10 2,290.00 6+ Foglalás shopping_cart
Scroll to Itinerary