Based on 120+ reviews
Csecsenföld/Dél-Oszétia flag
Csecsenföld/Dél-Oszétia flag
Csecsenföld/Dél-Oszétia flag

Csecsenföld/Dél-Oszétia


>>>>> A RÉGIÓ JELENLEGI BIZONYTALANSÁGÁBÓL ADÓDÓAN, EZT AZ UTUNKAT SZÜNETELTETJÜK!!! <<<<<


Fedezze fel velünk a Kaukázusi régió gyöngyszemeit!

Észak-Oszétiában meglátogatjuk a holtak történelmi városát Dargavst és az Ingusföldi Köztársaságot úgyszintén, mint Csecsenföld szemkápráztató hegyvidékét miközben Dagesztánon is átkelünk.

Az utazás második felében a Transz-Kaukázus highway-en utazunk majd és átkelünk a Roksky alagúton a Kaukázusi hegygerinc alatt és ezt követően megérkezünk Dél-Oszétiába és annak fővárosába Tskinvalba.

error_outline Biztonsági figyelmeztetés

Kérjük vegye figyelembe, hogy néhány pontja ezeknek az utazásoknak olyan helyekre kalauzolja Önt, ami a Brit FCO által egyáltalán nem javasolt és ez vonatkozik a teljes Csecsenföld, Észak- és Dél-Oszétia utunra is.

Kutatómunkát végeztünk biztonsági szempontból az általunk látogatott területeken, mert számunkra a biztonság abszolút prioritás az útjaink során. Azonban azt javasoljuk, hogy Ön is végezze el a saját kutatómunkáját, hogy teljesen megnyugodjon az utazásával kapcsolatban.

Kérjük vegye figyelembe, hogy az utazási figyelmeztetések befolyásolhatják az utasbiztosítását ezekben a régiókban, ezért kérjük lépjen velünk kapcsolatba ezzel kapcsolatban.

Évente egyszer indítjuk ezt az utunkat egy csecsenföldi látogatás lehetőségével ill. Észak és dél-oszétiai kirándulással egybekötve.

Orosz vízum szükséges Csecsenföldre és az ehhez szükséges meghívólevelet mi állítjuk ki. Külön vízumot adunk majd Dél-Oszétiához.

Azok akik Dél-Oszétiába is velünk jönnek, kétszeri belépésre jogosító Orosz vízumot kell igényelniük. Az általunk kiállított meghívólevéllel ezt meg tudják igényelni.

Az út ára 1255 EUR per fő Csecsenföldre és Észak-Oszétiába és 875EUR/fő Dél-Osszétiába. A szobák twin elrendezésűek.

Egyéni felár fizethető aki egyedül utazik és erre igényt tart vagy egyébként másik egyedül utazóval fogjuk elhelyezni amennyiben erre lehetőségünk lesz.

400EUR előleg befizetése szükséges az Észak-Oszétia útra és 400EUR a Délire.

Közelgő utak

Lentebb láthatóak a közelgő utaink. Az indulások minden esetben garantáltak.

Dátum Út neve Összes éjszaka Ár Férőhelyek
Jelenleg nincsenek utak.
Scroll to Itinerary