Based on 120+ reviews
Egyenlítői Guinea/Gabon flag
Egyenlítői Guinea/Gabon flag

Egyenlítői Guinea/Gabon

Egyenlítői Guinea és Gabon kombinált utunk teljesen új lesz 2021-ben.

Egyenlítői Guinea az az ország ami a szokásos turista útvonalakon egyáltalán nem szokott rajta lenni. Megnézzük a fő szigetét, Biokot, de bevetjük magunkat a fővárosba Malaboba is, ahol pont fesztivál hétvége lesz, mielőtt felfedeznénk a szigetek belsejét és a gyönyörű tengerpartokat délen.

Gabonban elmegyünk a fővárosba Librevillebe mielőtt átszelnénk az országot vonattal az UNESCO listás Lope Nemzeti Parkig. Itt megtapasztalhatjuk az igazi afrikai vadont, mert egy elhagyatott tudományos kutatóközpontban fogunk megszállni és az esőerdőt is felderítjük gorillák, elefántok, mandrillok és még sok más élőlény után kutatva.

Minden januárban fogjuk ezt az utat indítani.

Meglátogatjuk a Bioko-sziget régiót Egyenlítői Guineában mielőtt Gabonba folytatnánk tovább az utat, ahol a fővárost Librevillet és a Lope Nemzeti Parkot nézzük meg.

Nemzetközi repülőjárat foglalása szükséges Malaboból Librevillébe az utazás felénél. Ezt mindenkinek egyénileg kell lefoglalni és nem tartalmazza ennek a költségét az utazás teljes ára.

Ennek az útnak az ára 2895EUR per fő. A szállások twin szobákban.

Az egyéni felár (a 4 éjszakára Sipopoban) 300EUR vagy el tudjuk helyezni egy másik, szintén egyedül utazóval közös szobában (amennyiben van erre lehetőség).

Az előleg erre az útra 550EUR/fő és foglaláskor szükséges kifizetni.

Közelgő utak

Lentebb láthatóak a közelgő utaink. Az indulások minden esetben garantáltak.

Dátum Út neve Összes éjszaka Ár Férőhelyek
Egyenlítői Guinea & Gabon szépségei út 9 2,895.00 6+ Foglalás shopping_cart
Scroll to Itinerary