Based on 120+ reviews
Észak-Korea flag

Észak-Korea

*Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy reményeink szerint az alább olvasható időpontokon el tudjuk indítani útjainkat - tehát ebben az esetben egyik időpont sem garantált indulási időpont! A koreai határ 2020 januárja óta zárva tart. Lehet, hogy napok, hetek, hónapok múlva nyitják meg újra, sajnos ezt nem tudjuk. Amint újra nyitják a határokat, útjaink folytatódnak tovább.

A Titkos Állam. A Remete Királyság. A Koreai Népi Demokratikus Köztársaság. Akárhogy is nevezzük, egy biztos, még egy ilyen hely a világon nincs és semmi máshoz nem fogható. 1953 óta a világ többi részétől teljesen elzártan folyik itt az élet. Kétségtelen, hogy ez egy bizarr és egyedülálló élmény.

Az utazásunk alatt a fővárost Pjongjangot bejárjuk keresztbe-kasul; az ikonikus helyszínek közül a Diadalívet (magasabb a Párizsinál) Mansudae Emlékművet ami egy gigantikus bronz szobor Kim Jong Ilről. Pjongjangon kívül elmegyünk a Myohang-hegységbe, a csendes panmunjomi részre, ami a 'fegyverszünet falvaként' is ismert és még sok más helyre is.

error_outline Biztonsági figyelmeztetés

Kérjük vegye figyelembe, hogy néhány pontja ezeknek az utazásoknak olyan helyekre kalauzolja Önt, ami a Brit FCO által egyáltalán nem javasolt és a teljes észak-koreai utazásra is ez vonatkozik.

Kutatómunkát végeztünk biztonsági szempontból az általunk látogatott területeken, mert számunkra a biztonság abszolút prioritás az útjaink során. Azonban azt javasoljuk, hogy Ön is végezze el a saját kutatómunkáját, hogy teljesen megnyugodjon az utazásával kapcsolatban.

Kérjük vegye figyelembe, hogy az utazási figyelmeztetések befolyásolhatják az utasbiztosítását ezekben a régiókban, ezért kérjük lépjen velünk kapcsolatba ezzel kapcsolatban.

Havonta szervezünk csoportos utakat, melyeket a nemzeti ünnepek vagy az Észak-Koreai Nyílt Golfbajnokság és egyéb sportesemények köré szervezünk.

Sztenderd utunk Pekingből indul. Azonban van olcsóbb verzió is, ha Dandongból indul és ide is érkezik vissza.

Szervezünk privát utakat is egész évben. Erről emailben érdeklődjön.

Jelenlegi áraink (per fő) a privát utakra vonatkozóan. A csoportos utazások árai alul olvashatók az utak szekcióban.

A privát utak árai a következők:

2 éjszaka Észak-Koreában:

1 fő: €
2-3 fő € (per fő)
4-5 fő: € (per fő)

3 éj esetén

1 fő: €
2-3 fő: € (per fő)
4-5 fő: € (per fő)

4 éj esetén

1 fő: €
2-3 fő: € (per fő)
4-5 fő: € (per fő)

7 éj Észak-Koreában

1 fő: €
2-3 fő: € (per fő)
4-5 fő: € (per fő)

10 éjszaka esetén

1 fő: €
2-3 fő: € (per fő)
4-5 fő: € (per fő)

(bármikor, egész évben lehetséges). Minden út ára tartalmazza a retúr éjszakai (lassabb) vonatjegyet Pekingtől az észak-koreai határig. Az utak menetrendje alakítható, de a legnépszerűbb opciók a 2 éjszakás (pjongjangi látogatással). 3 éjszakás (Pjongjang és a Demilitarizált Zóna). 4 éjszakás (Pjongjang, DMZ, Myohyang-hegység). 7 éjszakás, kiegészítés 3 éjszakával a tengerpartokon Wonsannál és Kumgang Nemzeti Parkban. 10 éjszakás, Nyugati-parton tett látogatással Nampo, Sincheon és Sariwon városokban is.

Minden privát utunk Pekingből indul és érkezik vissza. Ha Dandongi indulást/érkezést választ, akkor az út €-val olcsóbb.

Privát útjaink alakíthatóak és van tapasztalatunk Sabbath/Shabbat szervezésben illetve mozgássérült utasaink részére is. Meg tudjuk szervezni, hogy észak-koreai kísérők kalauzolják Önöket folyékonyan beszélve a Francia, Spanyol, Német, Orosz, Japán vagy a Kínai nyelveket is.

Fizetés a helyszínen, csak EUR-ban és készpénzben lehetséges.

Ha egyedül vesz részt az utazásunkon, lehetősége van egyágyas szoba bérlésére is. Ebben az esetben kérjük, XX EUR felárral számoljon plusz költségként, éjszakánként. Normál esetben az egyedül utazókat összevonjuk és nincsen szükség extra díj kifizetésére.

Közelgő utak

Lentebb láthatóak a közelgő utaink. Az indulások minden esetben garantáltak.

Dátum Út neve Összes éjszaka Ár Férőhelyek
Jelenleg nincsenek utak.
Scroll to Itinerary