Based on 120+ reviews
Csád flag

Csád

Vágjon bele a kalandokba Csádban, a ritkán látogatott országban, Afrika szívében, melynek talán az utolsók között maradt természetes vadon a területén.

Megnézzük a fővárost N’Djamenát, ahol a helyi piacokra is ellátogatunk és a nemzeti múzeumba is betérünk. Itt van kiállítva egy 6 millió éves Toumai koponya, mely az emberiség eddig ismert legősibb elődjétől származik. A Zakouma Nemzeti Parkban is kirándulunk majd, ami egy igazi afrikai vadon. Itt lehetőségünk lesz, hogy oroszlánokat, leopárdokat, elefántokat, bivalyokat és sok más csodálatos élőlényt is megpillantsunk.

error_outline Biztonsági figyelmeztetés

Kérjük vegye figyelembe, hogy bár csak olyan utakat indítunk ahol teljesen meg vagyunk győződve a saját és ügyfeleink biztonságáról, azonban ez az utazás olyan helyekre kalauzolja Önt, ami a Brit FCO által egyáltalán nem javasolt és a teljes utazásra is ez vonatkozik.

Kutatómunkát végeztünk biztonsági szempontból az általunk látogatott területeken, mert számunkra a biztonság abszolút prioritás az útjaink során. Azonban azt javasoljuk, hogy Ön is végezze el a saját kutatómunkáját, hogy teljesen megnyugodjon az utazásával kapcsolatban.

Kérjük vegye figyelembe, hogy az utazási figyelmeztetések befolyásolhatják az utasbiztosítását ezekben a régiókban, ezért kérjük lépjen velünk kapcsolatba ezzel kapcsolatban.

Évente egyszer, februárban indítunk utat Csádba. Az a fővárosból N'Djamenaból indul és érkezik vissza a túra.

Ez az utunk közvetlen az eritreai utazásunk előtt fut, szóval a kettő összekapcsolható és a szudánival is, ha valaki szeretné.

A vízumhoz szükséges meghívólevelek kiállítása 6 héttel az indulás előtt történik. Mivel nagyon kevés Csádi Nagykövetség van a világban, ezért lehetőség van arra is, hogy mi intézzük a vízumot Önnek.

Az út ára 2535 EUR per fő és a szobák twin elrendezésűek.

Az egyéni felár 520 EUR vagy egy szobába tudjuk Önt tenni valamelyik utastársával, a erre adott a lehetőség.

400 EUR előleg befizetése szükséges foglaláskor.

Közelgő utak

Lentebb láthatóak a közelgő utaink. Az indulások minden esetben garantáltak.

Dátum Út neve Összes éjszaka Ár Férőhelyek
2024
Csád Safari út 8 2,535.00 4 Foglalás shopping_cart
Scroll to Itinerary