Minden Egyesült Királyságbeli utazási iroda a törvény által köteles biztosítani az ügyfelei pénzét vagy az ügyfelei pénzére biztosítékot adni. Mi az ABTA tagjai vagyunk (tagszám: Y6709) és az FPI-unk (Pénzügyi Biztosításunk) részletei alább olvasható:

Pénzügyi Biztosítás

Lupine Travel / Külünleges Úti Célok-kulonlegesuticelok.com (a kereskedelmi neve a Lupine Group Ltd.-nek) elkötelezett híve a vásárlói megelégedettségnek és a vevőink anyagi biztonságának. Azt azért büszkén kijelentjük, hogy Önnek nem kerül plusz költségbe az, hogy a „The Package Travel and Linked Travel Arrangements Regulations 2018” értelmében, mindenki, aki a kulonlegesuticelok.com (special-destinations.com) oldalon keresztül a Lupine Group Ltd.-nél foglal utat, az teljesen biztosítva van a befizetett előlegre és az azután még kifizetett részletekre, ahogy az a foglalási visszaigazolásában le van írva. A biztosítás tartalmazza a hazaszállítást is ha kérik, ha az az út törlésből eredendően alakul ki vagy az utazással kapcsolatos egyéb leszervezett ügyeinek csorbulására is vonatkozik Lupine Group Ltd. fizetésképtelenné válása esetén.
Ez a biztosítás a Towergate Chapman Stevens által van szervezve a Zurich Insurance PLC-én keresztül.Abban a valószínűtlen esetben, ha mégis fizetésképtelenség történne, Önnek kötelessége azonnal tájékoztatnia a Claims Settlement Agencies-t a +44 (0) 1702 427 239 telefonszámon vagy a submitclaim.co.uk/TDC15 oldalon. Emailt is írhat nekik az info@csal.co.uk címre vagy postai úton is a 308-314 London Road, Hadleigh, Benfleet, Essex, SS7 2DD címre, minden esetben angol nyelven! Kérjük gondoskodjon arról, hogy a foglalási visszaigazolást megőrizze, mert az szolgálhat bizonyítékként az elszámolásnál ilyen esetben.

Nyilatkozat kitétel: Ez a biztosítás nem fedezi semmilyen mértékben azt az összeget, amit Ön utazási biztosításra fizetett és azokra a kárigényekre sem, amelyek bármilyen kapcsolatba hozhatók a Légitársaságokkal. Kérjük, győződjön meg róla, hogy az a cég, akikkel szerződött (biztosítás) és Légitársaság rendelkezik-e megfelelő CAA / ATOL engedéllyel.