Based on 120+ reviews
Szíria flag

Szíria

Szíria az ország legnagyobb részét teljesen feldúlták és lerombolták a polgárháború alatt. Viszont lassan de biztosan tér vissza egyfajta normális kerékvágásba, amit az utóbbi kb. tíz évben nem nagyon láthattunk. Jöjjön és utazzon velünk, az egyik legelső céggel akik turistákat szállítanak újra ebbe a csodálatos országba. Az országba, melynek gazdag történelme, és kultúrája van. Meglátogatjuk Damaszkusz és Aleppo régi városait, az ősi várost Palmürát, a kereszteslovagok kastélyát a Krak de Chevalierst és a tengerparti üdülővárost Latakiát.

error_outline Biztonsági figyelmeztetés

Kérjük vegye figyelembe, hogy csak olyan helyekre utazunk, ahol meg vagyunk győződve az Ön biztonságáról, a Brit FCO azonban minden utazást ellenez Szíriában.

Kutatómunkát végeztünk biztonsági szempontból az általunk látogatott területeken, mert számunkra a biztonság abszolút prioritás az útjaink során. Azonban azt javasoljuk, hogy Ön is végezze el a saját kutatómunkáját, hogy teljesen megnyugodjon az utazásával kapcsolatban.

Kérjük vegye figyelembe, hogy az utazási figyelmeztetések befolyásolhatják az utasbiztosítását ezekben a régiókban, ezért kérjük lépjen velünk kapcsolatba ezzel kapcsolatban. A legfrissebb Külügyi tanácsokért biztosítással, vízummal és a helyi törvényekkel kapcsolatban kattintson ide: click here

Szriai utunkon meglátogatjuk Damascust, Aleppot, Palmyrát és Latakiát.

Utunk Bejrútban, Libanonban indul és oda is érkezik vissza.

Mi fogjuk a vízumot intézni, ami azt jelenti, hogy Önnek nem kell igényelnie a nagykövetségen. Csupán az érkezéskor kell kifizetnie.

Az út ára 1950EUR per fő. A szobák twin elrendezésűek.

Egyéni felár 420EUR (amennyiben lehetséges).

600EUR befizetése szükséges foglaláskor.

Közelgő utak

Lentebb láthatóak a közelgő utaink. Az indulások minden esetben garantáltak.

Dátum Út neve Összes éjszaka Ár Férőhelyek
2024
Szíria látnivalói 8 1,950.00 6+ Foglalás shopping_cart
Szíria látnivalói 8 1,950.00 4 Foglalás shopping_cart
Szíria látnivalói 8 1,950.00 6+ Foglalás shopping_cart
Szíria látnivalói 8 1,950.00 6+ Foglalás shopping_cart
Scroll to Itinerary