Based on 120+ reviews
Csernobil flag

Csernobil

>>>>> A JELENLEGI HELYZETBŐL ADÓDÓAN, ÚTJAINK NEM INDULNAK!!! <<<<<

Tapasztalja meg első kézből, hogy milyen érzés látni a világ egyik legszörnyűbb atomkatasztrófájának helyszínét és az elhagyatott szellem épületeket melyek ennek következtében váltak lakhatatlanná.

1986. április 26-án a Csernobili atomerőmű 4-es reaktora egy biztonsági rutinellenőrzés során következett be egy nagy hiba. Ennek a hibának a következménye egy robbanás volt, ami egy radioaktív felhőt bocsátott ki és engedett Nyugat-Európa az akkori Szovjetunió fölé. A tragikus esemény során sok haláleset is bekövetkezett és szomorúan ezeket több ezer követte az évek során.

Most 30 évvel később a sugárzás mértéke lecsökkent a biztonsági határérték alá, így az utak során elviszik Önt az elhagyatott reaktorhoz és Pripyat halott városához is, ahol a vidámpark óriáskerekét is láthatják, mely soha nem fordult körbe.

Csernobili útjaink szinte minden napra foglalhatók az évben és tudjuk alakítani az egyéni igényeinek megfelelően, ahogy szeretné.

2 napos csernobili utat is ajánlunk, ami tartalmazza a zónában alvást is.

Olcsó járatok a legtöbb európai városból elérhetők. Önnek csak ezt kell lefoglalnia, mi pedig minden másról gondoskodunk.

Az 1 napos csernobili túra: 279 EUR per fő (2 fő foglalása esetén) vagy 319 EUR/fő 3 éjszakára.

A 2 napos csernobili út ára 445EUR/fő. Szobák twin alapon működnek. Ha szüksége van Kijevben szállásra vagy reptéri transzferre, kérjük emailben érdeklődjön.

A 3 napos csernobili út ára 589 EUR/fő. Szobák twin alapon működnek. Ha szüksége van Kijevben szállásra vagy reptéri transzferre, kérjük emailben érdeklődjön.

Az 1 napos csernobili úton, ha egyedül utazik, akkor 50EUR többletköltséggel számoljon éjszakánként, Kijevben.

A 2 és 3 napos csernobili úton nagyon limitáltan elérhető a saját szoba 1 fő részére a zónán belül. Utazás előtt emailben érdeklődjön a lehetőségekről.

Az 1 napos csernobili útra 150 EUR befizetése szükséges foglaláskor.

A 2 és 3 napos csernobili út foglalásakor 200EUR előleg befizetése szükséges.

Közelgő utak

Lentebb láthatóak a közelgő utaink. Az indulások minden esetben garantáltak.

Scroll to Itinerary