Based on 120+ reviews
Mauritánia flag
Mauritánia flag

Mauritánia

Látogassa meg velünk Mauritániát, a sivatag és homokdűnék országát, melynek lélegzetelállító partjai örökre magukkal ragadnak.

Észak-Nyugat Afrikában található, Mauritánia egyike Afrika legnagyobb országainak melynek nagy részét a hihetetlen méretű Szahara sivatag kebelezi be, de az Atlanti-óceán csodálatos partjai is itt nyúlnak el.

Utunk során láthatják majd, ahogy a halászok befutnak Port de Pechébe, Nouakchottban, felfedezhetik a hihetetlen szépségű Szahara Szemét, melyről vannak akik azt hiszik, hogy egykoron Atlantisz helyszíne volt és a bátraknak lehetősége lesz felülni az éjszakai vasérc szállító vonatra is és keresztülvágni a Szaharán!

error_outline Biztonsági figyelmeztetés

Kérjük vegye figyelembe, hogy néhány pontja ezeknek az utazásoknak olyan helyekre kalauzolja Önt, ami a Brit FCO által egyáltalán nem javasolt és erre a mauritániai utazásra is ez vonatkozik.

Kutatómunkát végeztünk biztonsági szempontból az általunk látogatott területeken, mert számunkra a biztonság abszolút prioritás az útjaink során. Azonban azt javasoljuk, hogy Ön is végezze el a saját kutatómunkáját, hogy teljesen megnyugodjon az utazásával kapcsolatban.

Kérjük vegye figyelembe, hogy az utazási figyelmeztetések befolyásolhatják az utasbiztosítását ezekben a régiókban, ezért kérjük lépjen velünk kapcsolatba ezzel kapcsolatban.

Évi 3 úttal indultunk ebbe a desztinációnkba, azonban olyan népszerű lett azonnal, hogy ki kellett egészítenünk továbbiakkal.

Mauritánia és Nyugat-Szahara is vízumköteles a legtöbb külföldinek, de ez érkezéskor elérhető.

Kérjük vegye figyelembe, hogy az ércet szállító vonatnak nincsen menetrendje ezért hosszú várakozás lehetséges a vonat érkezéséig.

2245EUR-tól indul az ára ennek az utunknak. Twin elrendezésű szobákkal.

Egyéni felár 350EUR.

500EUR előleg befizetése szükséges foglaláskor.

Közelgő utak

Lentebb láthatóak a közelgő utaink. Az indulások minden esetben garantáltak.

Scroll to Itinerary