Based on 120+ reviews
Iraki-Kurdisztán flag
Iraki-Kurdisztán flag

Iraki-Kurdisztán

Jöjjön és fedezze fel velünk a "Másik Irakot".

Iraki-Kurdisztán Észak-Irakban található és a Közel-Kelet egyik legcsodálatosabb természeti látványosságaival van megáldva. Hatalmas kanyonok, szemkápráztató hegyek, folyókkal és vízesésekkel.

Erbil körül fogunk túrázni, meglátogatjuk az ősi Citadellát mielőtt beugranánk egy italra a világ egyik legősibb teaházába. fogunk autózni a Hamilton úton és megnézzük az Amna Sukharat vagy más néven a 'Vörös Börtönt' és a Yezidi hegyi falvat Lalisht.

error_outline Biztonsági figyelmeztetés

Kérjük vegye figyelembe, hogy csak olyan helyekre kalauzoljuk Önöket ahol teljesen meg vagyunk győződve a saját és utasaink biztonságáról. Azonban előfordulhat, hogy van néhány pontja ezeknek az utazásoknak, ami a Brit FCO által egyáltalán nem javasolt és a teljes utazásra is ez vonatkozik Diyarbakirban és Irakban.

Kutatómunkát végeztünk biztonsági szempontból az általunk látogatott területeken, mert számunkra a biztonság abszolút prioritás az útjaink során. Azonban azt javasoljuk, hogy Ön is végezze el a saját kutatómunkáját, hogy teljesen megnyugodjon az utazásával kapcsolatban.

Kérjük vegye figyelembe, hogy az utazási figyelmeztetések befolyásolhatják az utasbiztosítását ezekben a régiókban, ezért kérjük lépjen velünk kapcsolatba ezzel kapcsolatban.

Évente 4x indítjuk a kurdisztáni utunkat és mind az iraki, mind a török-kurdisztáni oldalt meglátogatjuk. Az indulási és érkezési helyszín Diyarbakir.

Vízum a legtöbb külföldinek érkezéskor elérhető és ingyenes Iraki-Kurdisztánba. Akinek nem, annak mi előre megszervezzük.

Ez az utunk az iránival kombinálható, úgy határoztuk meg a dátumokat.

Az út ára 1665EUR és a szobák twin elrendezésűek.

Egyéni felár 240EUR vagy egy másik egyedül utazóval közös szobába helyezzük el Önt, amennyiben erre lesz módunk.

300 EUR előleg befizetése szükséges foglaláskor.

Közelgő utak

Lentebb láthatóak a közelgő utaink. Az indulások minden esetben garantáltak.

Dátum Út neve Összes éjszaka Ár Férőhelyek
2023
Iraki & Török-Kurdisztán út 8 1,665.00 0 Megtelt info
2024
Iraki-Kurdisztán út 8 1,665.00 6+ Foglalás shopping_cart
Iraki-Kurdisztán út 8 1,665.00 6+ Foglalás shopping_cart
Scroll to Itinerary