Based on 120+ reviews
Kamerun/C.A.R. flag
Kamerun/C.A.R. flag

Kamerun/C.A.R.

Kövessenek minket Közép-Afrika sűrűjébe, ahol a természet háborítatlan és felfedezetlen részeire is elkalauzoljuk Önöket. Mindkét ország gyönyörű látványosságokkal és csodálatos vadvilággal rendelkezik, ahol lehetőségük lesz rejtőzködő erdei elefántokban és nyugati gorillákban is gyönyörködni.

Egy nehéz fáradtságos út is vár ránk, ami olykor az ember lelkét is kirázó betonozatlan utakon vezet keresztül Kamerun keleti részén. Az utunk során átautózunk ültetvényeken, erődöket, gyarmatkori városokat, és Bantu falvakat. Majd tovább megyünk A Közép-Afrikai Köztársaságba, ahol átkelünk a hihetetlen Sangha-folyón, gorillákat láthatunk, mangabeyeket, erdei elefántokat és egy pigmeus törzzsel is találkozhatnak!

error_outline Biztonsági figyelmeztetés

Kérjük vegye figyelembe, hogy csak olyan helyekre kalauzoljuk Önöket, melyek biztonságosan látogathatók. Azonban van ez az út (CAR-ba) a Brit FCO által egyáltalán nem javasolt és azok a helyszínek sem melyeket Kelet-Kamerunban látogatunk meg.

Kutatómunkát végeztünk biztonsági szempontból az általunk látogatott területeken, mert számunkra a biztonság abszolút prioritás az útjaink során. Azonban azt javasoljuk, hogy Ön is végezze el a saját kutatómunkáját, hogy teljesen megnyugodjon az utazásával kapcsolatban.

Kérjük vegye figyelembe, hogy az utazási figyelmeztetések befolyásolhatják az utasbiztosítását ezekben a régiókban, ezért kérjük lépjen velünk kapcsolatba ezzel kapcsolatban.

Az út indulási és érkezési pontja, Yaounde, Kamerun.

Többszöri belépésre jogosító vízum kell Kamerunban. Viszont mi intézzük a vízumot C.A.R.-ban, érkezéskor.

C.A.R-ban leginkább a biztonságos Sangha Rezervátumban töltjük, messze a nyugtalan keleti résztől.

Az út ára 3395EUR per fő. Egyéni szobák vannak, kivéve Yaounde-ben és CAR-ban.

Egyéni feláras lehetőség Yaounde-ben van, viszont CAR-ban nincsen. 60EUR-ba kerül az upgradelés egyéni szobára Yaounde-ban.

800 EUR előleg befizetése szükséges foglaláskor.

Közelgő utak

Lentebb láthatóak a közelgő utaink. Az indulások minden esetben garantáltak.

Dátum Út neve Összes éjszaka Ár Férőhelyek
2023
Kamerun nevezetességei út 10 3,195.00 0 Megtelt info
2024
Kamerun nevezetességei út 10 3,395.00 0 Megtelt info
Kamerun nevezetességei út 10 3,395.00 0 Megtelt info
Scroll to Itinerary