Magunkról

Cégünket 2008-ban alapítottuk és már akkor elhatároztuk, hogy egyediek maradunk a kínálatot illetően, előtérbe helyezve a biztonságot.

Célunk ugyanaz maradt az alapításunktól kezdve: olyan biztonságos és nehezen megközelíthető utakat ajánlani, melyeken keresztül nagyszerű és életre szóló élményekhez juthatnak és mindezt elérhető áron kínálni ügyfeleink részére.

A két legrégebbi utunk (Csernobil, Transz-Mongol vonat út), melyeket 2008-ban ajánlottunk, a mai napig szerepelnek a kínálatunkban viszont már több mint 35 ország területén vagyunk jelen szerte a világban.

Utasaink minden életkorból és a világ minden pontjáról velünk tartanak. A mai napig, több mint 50 ország állampolgára fektette belénk a bizalmát 18 hónapos(!) kortól egészen 87 éves korig!

Miért utazzon velünk?

Arra specializálódtunk, hogy izgalmas utazási lehetőségeket kínáljunk, egyedi desztinációkkal és mindezt megfizethető áron tegyük. Hisszük, hogy magas szintű, őszinte és személyre szóló ügyfélszolgálatunkkal ügyfeleink igényeinek kielégítése prioritás számunkra.

A legtöbb régió melyet utazásra kínálunk vagy lehetetlen egyénileg megközelíteni vagy nagyon nehéz. Csoportos útjaink összehozzák a hasonló gondolkodású embereket a 'felfedezetlen területekre' való utazás imádatával a közös érdeklődési pontban. Ügyfeleink többsége korábban önállóan utazott, ezért törekszünk arra, hogy a függetlenség élményét megadjuk ahol csak lehetséges.

Teljeskörű pénzügyi védelmet is ajánlunk azoknak akik velünk foglalják útjaikat.

SARS-CoV-2 (COVID19) Tájékoztatás

A már megvalósult foglalásokkal kapcsolatban minden érintettet értesítünk a foglalási dátumhoz közeledve a lehetséges opciókról, amennyiben a lefoglalt útjuk törlésre kerülne.

Több utunk 2023-as dátuma is elérhető már! Ezekkel kapcsolatban emailben érdeklődhet és pontos tájékoztatást küldünk!

Addig is vigyázzanak magukra!

Köszönettel:

A kulonlegesuticelok.com csapata

Biztonság

Cégünknek kiváló biztonsági történelme van. Egyes útjaink vagy bizonyos útjaink egyes szakaszai a Brit Nemzetközösségi és Külügyminisztériuma által utazásra egyáltalán nem javasolt vagy ellenez mindennemű utazás szempontjából.

Folyamatosan együtt dolgozunk kockázatelemzőkkel és helyi tanácsadókkal az általunk látogatott térségek biztonsági helyzetét illetően, minden utazást megelőzően vagy az olyan helyeken ahol politikai instabilitás jellemző. Figyelemmel kísérünk minden biztonsági figyelmeztetést melyet az Egyesült Királyság Külügyminisztériuma az Amerikai State Department és egyéb társszervezetek adnak ki. Így tudunk teljesen megbizonyosodni arról, hogy naprakész információk állnak rendelkezésünkre minden általunk látogatott területről. Azonban kimondottak javasoljuk, hogy mindenki végezze el a saját kutatómunkáját és győződjön meg arról, hogy ahova utazik, ott jelenleg milyen az aktuális biztonsági helyzet.

Minden velünk utazónak kötelező biztonsági tájékoztatón kell részt venni, amikor magas kockázatú desztinációba utazik velünk. A tájékoztató során megbeszéljük az éppen aktuális helyzetet az adott országban, minden releváns, turistákra vonatkozó törvényről és szabályokról is tájékoztatást adunk, beleértve viselkedési szokásokat, etikettet is a régióra vonatkozóan plusz kitérünk a helytelen viselkedési formákra is. Különösen nagy jelentőséget tekintünk a politikai, kulturális és vallási különbözőségeknek szerte a világban és törekszünk arra, hogy ügyfeleinket tanítsuk, tájékoztassuk ezekről, hogy a lehető legtöbbet tudják kihozni az utazásukból és minél több kellemes és életre szóló élményekkel gazdagodjanak.

A biztonság mindenek elé van helyezve nálunk, ebben nem ismerünk semmilyen kompromisszumot. Továbbra is ezt az elvet fogjuk képviselni és minden általunk lehetséges lépést meg fogunk tenni, hogy Önöknek biztonságos, élvezetes és élményekben gazdag utazása legyen, mikor velünk tart.