Based on 120+ reviews
Afganisztán flag

Afganisztán

2 év szünet után ismét visszatérünk Afganisztánba.

Az ország egykoron egy pezsgő, lendületes pontja volt a világnak, de ma már sajnos jobban ismert az évtizedeken átívelő háborúiról viszont nagyon gyorsan az egyik kedvenc desztinációnk lett a cégnél.

Dél-Közép Ázsiában található ez a csodálatos ország, a sajátos és gyönyörű természeti adottságaival gazdag és érdekes történelmével több mint 6,000 évre visszamenőleg.

Utunkon bepillantást nyerhetnek a Buzkashiba mely egy lovas nemzeti sport errefelé. Megnézzük pl. Mazar-e-Sharif-ot, Heratot, Kabult, a Band e-Amir Nemzeti Parkot. Túránk történelmi helyek körül kalauzolja Önt a régióban és élvezhetik az arab piacok hangulatát a szukokban, tereket, parkokat, teaházakat (tchaïkanas) látogathatnak meg.

error_outline Biztonsági figyelmeztetés

Kérjük vegye figyelembe, hogy néhány pontja ezeknek az utazásoknak olyan helyekre kalauzolja Önt, ami a Brit FCDO által egyáltalán nem javasolt és a teljes utazásra is ez vonatkozik.

Kutatómunkát végeztünk biztonsági szempontból az általunk látogatott területeken, mert számunkra a biztonság abszolút prioritás az útjaink során. Azonban azt javasoljuk, hogy Ön is végezze el a saját kutatómunkáját, hogy teljesen megnyugodjon az utazásával kapcsolatban.

Kérjük vegye figyelembe, hogy az utazási figyelmeztetések befolyásolhatják az utasbiztosítását ezekben a régiókban, ezért kérjük lépjen velünk kapcsolatba ezzel kapcsolatban.

A Buzkashi szezonnal összehangolva tervezzük útjainkat. De az év során, alkalmanként szintén előfordul egy-egy út.

Folyamatosan figyelemmel kísérjük a térség biztonsági helyzetét és ennek megfelelően az útiterv változhat bármikor.

Folyamatosan a csoporttal lesz 2 túravezető a cégünktől és 2 általunk teljesen megbízhatónak tartott afgán segítő (sofőr és kísérő). A csoport létszáma maximum 8 főben limitált.

2950EUR/fő. Szobák twin elosztásban. 250USD fizetendő a belföldi repülőjáratokra.

Egyéni felár 250EUR vagy el tudjuk helyezni egy másik egyéni utazóval is, amennyiben ez megoldható.

900EUR/fő előleg befizetése szükséges, hogy a foglalását elfogadjuk.

Közelgő utak

Lentebb láthatóak a közelgő utaink. Az indulások minden esetben garantáltak.

Dátum Út neve Összes éjszaka Ár Férőhelyek
2024
Afganisztán nevezetességei út 8 2,950.00 6+ Foglalás shopping_cart
Afganisztán nevezetességei út 8 2,950.00 2 Foglalás shopping_cart
Scroll to Itinerary