Based on 120+ reviews
Szokotra flag

Szokotra

Jöjjön velünk Szokotrára, az elzárt szigetre: a szigetre, ami teljesen zárva volt a turizmus előtt hosszú éveken át! A különleges élővilágáról ismert csoda sehol máshol a világon nem látható, beleértve a hihetetlen szépségű domborzati adottságait és szemkápráztató .

Utunk közelebb hozza Önt a marinában élő tengeri élővilággal, láthatják a csodaszép Hoc-barlangot, mely Szokotri gazdag történelmét rejti magában, hajótúrára megyünk az elzárt shuaabi partokhoz, ahol spinner delfinekkel találkozhatunk és emellett sok más csoda tárul majd a szemünk elé!

error_outline Biztonsági figyelmeztetés

Számunkra mindig az Ön biztonsága az elsődleges. Viszont kérjük vegye figyelembe, hogy néhány pontja ezeknek az utazásoknak olyan helyekre kalauzolja Önt, ami a Brit FCO által egyáltalán nem javasolt és a teljes szokotrai utazásra is ez vonatkozik.

Kutatómunkát végeztünk biztonsági szempontból az általunk látogatott területeken, mert számunkra a biztonság abszolút prioritás az útjaink során. Azonban azt javasoljuk, hogy Ön is végezze el a saját kutatómunkáját, hogy teljesen megnyugodjon az utazásával kapcsolatban.

Kérjük vegye figyelembe, hogy az utazási figyelmeztetések befolyásolhatják az utasbiztosítását ezekben a régiókban, ezért kérjük lépjen velünk kapcsolatba ezzel kapcsolatban.

2019 óta szervezünk utakat erre a mesebeli szigetre, Szokotrára.

Útjaink Október és Április között futnak. Május és Augusztus között a monszun időjárás miatt pedig nem.

Mi intézzük a vízumot, így Önnek ezzel semmi dolga nincsen. Az árát hozzá fogjuk adni a végösszeghez.

Az út ára 2050 EUR per fő. A szobák twin elrendezésűek.

Egyéni felár 120 EUR (attól függően, hogy elérhető-e?!).

1000 EUR előleg befizetése szükséges foglaláskor. Upgrade a Summerland Hotelben 220 EUR, plusz egyéni felár megfizetése szükséges.

Közelgő utak

Lentebb láthatóak a közelgő utaink. Az indulások minden esetben garantáltak.

Dátum Út neve Összes éjszaka Ár Férőhelyek
2024
Szokotra csodái út 7 2,050.00 6+ Foglalás shopping_cart
Szokotra csodái út 7 2,050.00 6+ Foglalás shopping_cart
Scroll to Itinerary