Líbia

Emailben érdeklődjenek a 2019-es dátumokért. Az út leírását alább olvashatják.

LÍBIAI UTAZÁS LEÍRÁSA

 
 

1.nap:

Érkezés Tripoli repterére. Transzfer a hotelbe, majd egy ismertető következik az elkövetkezendő pár napról még vacsora előtt.


2. nap:

Reggeli után egy gyönyörű római részen teszünk látogatást Leptis Magnában. A közelben fogunk ebédelni mielőtt visszatérnénk Tripoliba késő délután, ahol vacsorázni is fogunk.

 

3. nap:

Ma egy teljes napi séta következik Tripoliban. Meglátogatjuk a Qaramanli Mecsetet, öreg különálló házakat a szép kertjeikkel, Marcus Aurelius Diadalívét és még sok mást.

 

4. nap:

Reggel megnézzük a helyi szukot (arab piac) mielőtt a reptérre indulnánk.

 

FONTOS INFO

Kérjük vegye figyelembe, hogy néhány pontja ezeknek az utazásoknak olyan helyekre kalauzolja Önt, ami a Brit FCO által egyáltalán nem javasolt és a teljes utazásra is ez vonatkozik.

Kutatómunkát végeztünk biztonsági szempontból az általunk látogatott területeken, mert számunkra a biztonság abszolút prioritás az útjaink során. Azonban azt javasoljuk, hogy Ön is végezze el a saját kutatómunkáját, hogy teljesen megnyugodjon az utazásával kapcsolatban.

Kérjük vegye figyelembe, hogy az utazási figyelmeztetések befolyásolhatják az utasbiztosítását ezekben a régiókban, ezért kérjük lépjen velünk kapcsolatba ezzel kapcsolatban.

Foglalás