Rólunk

Cégünk alapítása óta (2008) kizárólag egyedi, különleges térségekre specializálódott. Jelentős nemzetközi kapcsolataink révén utazásaink biztonságosak, utasaink a nemzetközi sajtó által nem mindig közkedvelt országokban, térségekben is kikapcsolódhatnak, egyedülálló élményekkel gazdagodhatnak. Észak-Korea, Irak, Irán, Türkmenisztán, Csernobil útjaink kimondottan népszerűek. De emellett a Déli-Sarkvidék, Eritrea, Transz-Szibériai Vasút, Bután-Banglades stb. útvonalaink is egyre több kíváncsi utazót nyűgöznek le a maguk szépségével.

Minőség és biztonság kérdéskörben nem kötünk kompromisszumot. Csak olyan kísérőket, vezetőket, biztonsági embereket, sofőröket alkalmazunk, akik már bizonyították rátermettségüket, megbízhatóak és maximálisan Önökkel foglalkoznak az adott országban tett látogatásuk során. Olyan szállásokat használunk, amelyeket már magunk is többször kipróbáltunk az elmúlt évek alatt és nem tapasztaltunk kifogásokat.

Célcsoportunkba azok az emberek tartoznak, akik az átlagostól eltérő nézőpontból is képesek szemlélni a világot, él bennük a kalandvágy, szeretik maguk megtapasztalni a dolgokat és nem a tömegtájékoztatás (mainstream media) rabjai.

Csoportos útjaink létszáma szigorúan limitált a különleges helyszínek miatt, ezért javasoljuk, hogy időben foglaljon az útjainkra!

 Miért válasszon minket?

Hiszünk abban, hogy magas szintű és őszinte szolgáltatást biztosítunk a velünk utazóknak, mindemellett a személyre szabott igények terén is többször bizonyítottunk. Klienseink kívánsága prioritás számunkra.

Az ajánlataink között szereplő helyszínek szinte elérhetetlenek vagy egyáltalán nem elérhetőek az egyedül utazni vágyók számára. Igyekszünk a lehető legnagyobb szabadságot biztosítani a csoportos útjaink során a velünk utazóknak, mert tapasztalatból tudjuk, hogy klienseink többsége mindig is szerette önállóan felfedezni a világot. Az életkor tekintetében is elég széles spektrummal büszkélkedhetünk a 18 hónapos legfiatalabb kliensünktől a legidősebb 87 éves korúig és több mint 50 különböző nemzetiségű utazónk volt eddig.

Kapcsolati rendszerünk eddig minden alkalommal jelesre vizsgázott a múltban adódott legkülönfélébb helyzetekben is. Közvetlen a saját embereinkkel állunk kapcsolatban, nem alkalmazunk különböző operátorokat az adott országokban, így sokkal kedvezőbb árakat tudunk biztosítani ebben a minőségi kategóriában.

Sokszor ennek kapcsolati rendszernek köszönhetően rengeteg időt, energiát és pénzt spórolhatunk Önnek, ezáltal 100%-ban az utazásra koncentrálhat, így maximális mennyiségű és minőségű élménnyel gazdagodhat a legkisebb fejfájás nélkül. 

Teljes pénzügyi garanciát biztosítunk azoknak akik nálunk foglalnak (ennek részleteiről a lap alján olvashat).