A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: strpos(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior

Filename: core/BF_Router.php

Line Number: 301

Backtrace:

File: /home/u434797342/domains/kulonlegesuticelok.com/bonfire/core/BF_Router.php
Line: 301
Function: strpos

File: /home/u434797342/domains/kulonlegesuticelok.com/bonfire/core/BF_Router.php
Line: 82
Function: __construct

File: /home/u434797342/domains/kulonlegesuticelok.com/public_html/index.php
Line: 312
Function: require_once

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls

Filename: libraries/Modules.php

Line Number: 106

Backtrace:

File: /home/u434797342/domains/kulonlegesuticelok.com/bonfire/libraries/Modules.php
Line: 106
Function: each

File: /home/u434797342/domains/kulonlegesuticelok.com/application/third_party/MX/Loader.php
Line: 251
Function: load

File: /home/u434797342/domains/kulonlegesuticelok.com/application/helpers/menu_helper.php
Line: 19
Function: module

File: /home/u434797342/domains/kulonlegesuticelok.com/application/third_party/MX/Loader.php
Line: 123
Function: helper

File: /home/u434797342/domains/kulonlegesuticelok.com/application/modules/page/controllers/Page.php
Line: 47
Function: helper

File: /home/u434797342/domains/kulonlegesuticelok.com/public_html/index.php
Line: 312
Function: require_once

Rólunk - Különleges Úti célok

Rólunk

Cégünk alapítása óta (2008) kizárólag egyedi, különleges térségekre specializálódott. Jelentős nemzetközi kapcsolataink révén utazásaink biztonságosak, utasaink a nemzetközi sajtó által nem mindig közkedvelt országokban, térségekben is kikapcsolódhatnak, egyedülálló élményekkel gazdagodhatnak. Észak-Korea, Irak, Irán, Türkmenisztán, Csernobil útjaink kimondottan népszerűek. De emellett a Déli-Sarkvidék, Eritrea, Transz-Szibériai Vasút, Bután-Banglades stb. útvonalaink is egyre több kíváncsi utazót nyűgöznek le a maguk szépségével.

Minőség és biztonság kérdéskörben nem kötünk kompromisszumot. Csak olyan kísérőket, vezetőket, biztonsági embereket, sofőröket alkalmazunk, akik már bizonyították rátermettségüket, megbízhatóak és maximálisan Önökkel foglalkoznak az adott országban tett látogatásuk során. Olyan szállásokat használunk, amelyeket már magunk is többször kipróbáltunk az elmúlt évek alatt és nem tapasztaltunk kifogásokat.

Célcsoportunkba azok az emberek tartoznak, akik az átlagostól eltérő nézőpontból is képesek szemlélni a világot, él bennük a kalandvágy, szeretik maguk megtapasztalni a dolgokat és nem a tömegtájékoztatás (mainstream media) rabjai.

Csoportos útjaink létszáma szigorúan limitált a különleges helyszínek miatt, ezért javasoljuk, hogy időben foglaljon az útjainkra!

 Miért válasszon minket?

Hiszünk abban, hogy magas szintű és őszinte szolgáltatást biztosítunk a velünk utazóknak, mindemellett a személyre szabott igények terén is többször bizonyítottunk. Klienseink kívánsága prioritás számunkra.

Az ajánlataink között szereplő helyszínek szinte elérhetetlenek vagy egyáltalán nem elérhetőek az egyedül utazni vágyók számára. Igyekszünk a lehető legnagyobb szabadságot biztosítani a csoportos útjaink során a velünk utazóknak, mert tapasztalatból tudjuk, hogy klienseink többsége mindig is szerette önállóan felfedezni a világot. Az életkor tekintetében is elég széles spektrummal büszkélkedhetünk a 18 hónapos legfiatalabb kliensünktől a legidősebb 87 éves korúig és több mint 50 különböző nemzetiségű utazónk volt eddig.

Kapcsolati rendszerünk eddig minden alkalommal jelesre vizsgázott a múltban adódott legkülönfélébb helyzetekben is. Közvetlen a saját embereinkkel állunk kapcsolatban, nem alkalmazunk különböző operátorokat az adott országokban, így sokkal kedvezőbb árakat tudunk biztosítani ebben a minőségi kategóriában.

Sokszor ennek kapcsolati rendszernek köszönhetően rengeteg időt, energiát és pénzt spórolhatunk Önnek, ezáltal 100%-ban az utazásra koncentrálhat, így maximális mennyiségű és minőségű élménnyel gazdagodhat a legkisebb fejfájás nélkül. 

Teljes pénzügyi garanciát biztosítunk azoknak akik nálunk foglalnak (ennek részleteiről a lap alján olvashat).