Minden Egyesült Királyságbeli utazási iroda a törvény által köteles biztosítani az ügyfelei pénzét vagy az ügyfelei pénzére biztosítékot adni. Ez különböző módokon valósítható meg, mint például az ABTA, TTA vagy FPI. A mi FPI-unk (Pénzügyi Biztosításunk) részletei alább olvasható:

Cégünk elkötelezett híve a vásárlói megelégedettségnek és a vevőink anyagi biztonságának. Azt azért büszkén kijelentjük, hogy Önnek nem kerül plusz költségbe az, hogy a „The Package Travel, Package Tours Regulations 1992” értelmében, mindenki, aki a kulonlegesuticelok.com (special-destinations.com) oldalon keresztül a Lupine Travel Ltd.-nél foglal utat, az teljesen biztosítva van a befizetett előlegre és az azután még kifizetett részletekre, ahogy az a foglalási visszaigazolásában le van írva. A biztosítás tartalmazza a hazaszállítást is ha kérik, ha az az út törlésből eredendően alakul ki vagy az utazással kapcsolatos egyéb leszervezett ügyeinek csorbulására is vonatkozik Lupine Travel Ltd. fizetésképtelenné válása esetén. 
Ez a biztosítás a Towergate Chapman Stevens által van szervezve a HCCI International Insurance Company PLC-én keresztül.

Abban a valószínűtlen esetben, ha mégis fizetésképtelenség történne, Önnek muszáj azonnal tájékoztatnia a Claims Settlement Agencies-t a 0044 (0) 1702 427 239-es telefonszámon vagy a submitclaim.co.uk/TDC15. E-mail-t is írhat nekik az info@csal.co.uk címre vagy akár levélben a 308-314 London Road, Hadleigh, Benfleet, Essex SS7 2DD címre. Mindezt angol nyelven! Kérjük gondoskodjon arról, hogy a foglalási visszaigazolást megőrizze, mert az szolgálhat bizonyítékként az elszámolásnál ilyen esetben.

Nyilatkozat kitétel: Ez a biztosítás nem fedezi semmilyen mértékben azt az összeget, amit Ön utazási biztosításra fizetett vagy azokra a kárigényekre, amelyek bármilyen kapcsolatba hozhatók a Légitársaságokkal. Kérjük, győződjön meg róla, hogy az a cég, akikkel foglalt rendelkezik-e megfelelő CAA / ATOL engedéllyel.