Egyenlítői Guinea & Gabon szépségei út

Az utazás leírása alább olvasható.

1 Érkezés Malaboba

Malaboba érkeznek és a hotelbe mennek a transzferrel.

Day 1 photo 2 Day 1 photo 3 Day 1 photo 4
Day 1 photo 1

2 Pihenés Sipopo körül és fesztiválozás

Délelőtt még kikapcsolódhatnak Sipopoban, ahol a kies tengerpartokon és a szigeteken amik földnyúlványokkal vannak összekapcsolva és nyüzsgő madárvilág lakik bennük.

Délután Malabo központjába autózunk és több óránk lesz nézelődni és sétálgatni a fesztiválon, ami ezen a hétvégén kezdődik. Estére visszatérünk a hotelbe.

Day 2 photo 2 Day 2 photo 3 Day 2 photo 4
Day 2 photo 1

3 Malaboi városnézés és fesztivalozás

Ma délelőtt összekészülünk a malaboi városnézéshez és látni fogjuk majd a gyarmati és modern városrészeket is miközben Pico Basilébe megyünk; a legmagasabb hegyhez Egyenlítői Guineában. Délután visszamegyünk a fesztiválra, hogy még jobban átérezzék annak hangulatát és a zavarba ejtően test festett modelleket is le tudják fotózni! Este visszamegyünk a hotelbe.

Day 3 photo 2 Day 3 photo 3 Day 3 photo 4
Day 3 photo 1

4 Ureka tengerpartja

Reggeli után összepakolunk és elindulunk Bioko délnyugati szegletébe, ahol megnézzük az Ureka tengerpartot. 2 órát sétálgatunk itt a tengerparton így a leírhatatlan látványt nyújtó vízesések és esőerdő szépségeit is megcsodálhatják. Ellátogatunk a Bioko Biodiversity Védelmi Progamm keretében épült területre is, ahol a kutatók és a személyzet védelme alatt áll a teknős tojás lerakó hely végig a tengerpart mentén. Itt maradunk estére, közös sátrakban.

Day 4 photo 2 Day 4 photo 3 Day 4 photo 4
Day 4 photo 1

5 A biokoi kitérő

Délelőtt egy 2 órás sétát teszünk vissza a tengerpart mentén mielőtt megkezdenénk a városnézést Bioko-szigetén és környékén; ellátogatunk a gyönyörű partvonalra és az esőerdőbe is a gyarmatkori maradványaival. A sipopoi hotelünkbe késő délután érünk vissza.

Day 5 photo 2 Day 5 photo 3 Day 5 photo 4
Day 5 photo 1

6 Repülés Librevilleba

Reggel a reptérre megyünk, hogy átrepüljünk Librevillebe (ennek költségét a kifizetett út ára nem tartalmazza). Miután megérkeztünk Librevillebe elmegyünk ebédelni mielőtt egy gyors városnézésre mennénk. Kora reggel felszállunk a Transz-Gabon vonatra, ami Lopéba visz minket.

Day 6 photo 2 Day 6 photo 3 Day 6 photo 4
Day 6 photo 1

7 Lope Nemzeti Park

A kora reggeli órákban érkezünk meg és a hotelbe megyünk, ahol néhány órát alszunk mielőtt offroad-on átautóznánk Mikongoba. Mélyen az esőerdőnem fogunk maradni egy elhagyatott tudományos kutatóközpontban. Itt nincsen folyóvíz vagy elektromosság így egy igazán élethű afrikai dzsungelélménynek fogják érezni. A délutáni felderítő úton erdei elefántok után kutatunk és más egyéb vadon élő csodák után. Este a vadőrök vacsorát fognak készíteni nekünk, mielőtt leülnénk a tűz köré.

Day 7 photo 2 Day 7 photo 3 Day 7 photo 4
Day 7 photo 1

8 Gorillák felkutatása

Reggel elindulunk megkeresni az egyik Western Lowland gorilla családot, akik a Lope Nemzeti Parkban élnek. Az itteni gorillák teljesen vadak és nem szoktak hozzá az emberek jelenlétéhez. Ez azt jelenti, hogy csak tisztes távolból lehet őket megnézni. Késő délután visszatérünk Lopéba és az éjszakai vonatta visszagurulunk Librevillebe.

Day 8 photo 2 Day 8 photo 3 Day 8 photo 4
Day 8 photo 1

9 Libreville

Reggel érkezünk Librevillebe és megyünk reggelizni mielőtt megkezdenénk a városnézést. Délután mindenki azt csinál amit szeretne.

Day 9 photo 2 Day 9 photo 3 Day 9 photo 4
Day 9 photo 1

10 Indulás haza

Irány a reptér és utazunk haza vagy a következő úti célunkhoz.

Details

Includes:
 • - Vízumigényléshez támogatás
 • - Minden földi szállítást minibusszal és 4wd
 • - Minden szállást, 4 csillagos Malaboban (twin), közös sátrakban a Biodiversity táborban, 2/3 csillagos hotelekben Librevilleben és Lopéban (egyéni), alap kunyhókban Mikongoban (társas)
 • - Túrákat, belépődíjakat, engedélyeket és angolul beszélő kísérőket
 • - Reggelit naponta Egyenlítői Guineában
 • - Minden étkezést Mikongóban
 • - Reptéri transzferek
Excludes:
 • - Vízumdíjakat
 • - Repjegyeket
 • - Borravalókat
 • - A legtöbb ebédet és vacsorát
 • - Egyéb személyes kiadásokat
 • - Egyéni felár 4 éjszakára Egyenlítői Guineában - 300EUR (vagy el tudjuk helyezni egy másik egyedül utazóval egy szobában ha szeretné és erre van mód)
Prices:
 • Tour Price: €2895
 • Deposit: €550
 • Single Room Supplement: €300
Foglalás shopping_cart