Adatvédelmi nyilatkozat

Kulonlegesuticelok.com/Lupine Travel adatvédelmi nyilatkozata abból áll, hogy milyen információkat gyűjtünk, hogyan gyűjtjük azokat és mit csinálunk ezekkel. Minden esetben, ha velünk  eljár, muszáj tisztában lennie azzal, hogy akiket Ön képvisel, tudomásuk van az Adatvédelmi Nyilatkozatunkról és ismerik annak teljes tartalmát és hozzájárultak ahhoz, hogy Ön a Ő nevükben eljárjon.

1. Az Ön adatai

Ez vonatkozik minden olyan információra és azok mindenféle kombinációjára, mint pl. az Ön neve, kontakt adatai, utazási preferenciái és különleges kérései, mint pl. bármilyen rokkantsági vagy azzal kapcsolatos kérés vagy egészségi állapotra vonatkozó információ, melyeket Ön megadott nekünk és minden más olyan információ amiket másokkal (akiket képvisel a foglaláskor például) kapcsolatban közölt velünk.

Az Ön adatait gyűjtjük, amikor kérdéssel/kéréssel fordul hozzánk, kapcsolatba lép velünk (és fordított esetben is ez történik), ha utat foglal, használja a weboldalunkat, linkről érkezik weboldalunkra vagy más linkre megy a weboldalunkról, közösségi médián keresztül lép velünk kapcsolatba és bármely más  módon  ami kapcsolatba hozható Ön és mi köztünk.

Ha szükségünk van bármilyen más személyes adatra, akkor azt közölni fogjuk Önnel mielőtt megszereznénk azt Öntől.

Frissíteni fogjuk az Ön adatait amikor csak tudjuk, hogy azok pontosak, naprakészek legyenek.2. Ahogyan az Ön adatait használjuk

Át kell adnunk az Ön személyes adatait olyan cégeknek és szervezeteknek, akiknek tudniuk szükséges ezeket az adatokat, így az Ön útja megvalósíthatóvá válik (például annak a hotelnek ahol lakni fog, beszállítóknak, hitelkártya cégeknek vagy bankoknak).  Ezek a cégek és szervezetek lehetséges, hogy az Európai Unión, Norvégián, Izlandon vagy Liechtensteinen kívül lesznek, ha az Ön útjának megvalósításához ez szükséges vagy olyan beszállítók munkáját igényli akik nem ezekben az országokban tevékenykednek.

Elképzelhető, hogy az Ön által megadott információkat, adatokat megosztjuk, de csak akkor és csak ott ahol ez szükséges illetve a törvények lehetővé teszik ezt. Ilyen lehet például a pénzmosás és bűnmegelőzés és/vagy nyomozás, vitás döntés és/vagy bírósági eljárás, kredit vizsgálat és adósságbehajtás.3. Az Ön jogai

Ön jogosult arra, hogy megkérdezzen minket (levélben vagy e-mailen, angol nyelven) arról, hogy milyen Önre vonatkozó adatok vannak feldolgozás alatt illetve visszatartva, mi célból és kinek lettek ezek kiadva. Ígéretet teszünk arra, hogy az Ön kérdéseire 40 napon belül reagálunk, a levelének kézhezvételétől és az Ön által befizetett díjtól számítva. Kivételes esetekben jogunkban áll az Ön kérését visszautasítani. 

Ha úgy hiszi, hogy bármilyen személyes adata, amit feldolgozunk, nem frissített vagy ne megfelelő, kérjük lépjen velünk azonnal kapcsolatba.

4. Fényképek és videók

Időről-időre alkalmazottaink és/vagy ügyfeleink fényképeket, videó felvételeket készíthetnek utazásaik során, beleértve a velünk utazó csoporttagokról, így Önről is. Ezek a képek lehet, hogy a jövőben használva lesznek különböző marketing és reklám anyagokon, és/vagy posztolva lesznek a közösségi média felületeinken. Ha Ön, nem szeretné, hogy a felvételeken, fényképeken szerepeljen vagy az Ön által készített képek ezen módon használva legyenek, kérjük szóljon a túravezetőjének és vagy a fotósnak az út megkezdésekor.5. Marketing anyagok

Szeretnénk tárolni és használni az Ön személyes adatait jövőbeli marketing célból, utak leírásánál (például ha különleges ajánlatunk van vagy új esemény melyről úgy gondoljuk, hogy Önt érdekelheti, beleértve emailen keresztül is).  Minden olyan adat, melyet Ön adott meg nekünk a foglalásánál, meg fogjuk őrizni, de csak a neveket és kontakt adatokat fogjuk felhasználni marketing célzattal (kivéve ha Ön erről másként nem rendelkezik).

Ha feliratkozik hírlevelünkre, mindig fel fogjuk kínálni a lehetőséget arra, hogy később leiratkozzon.

 

6. Biztonsági lépések az Ön adatai védelmében

Minden magától értetődő biztonsági lépést megteszünk, hogy adatait megvédjük. 

Amikor Ön lefoglalja nálunk az útját, akkor mi a legfrissebb biztonsági szerver szoftvert (SSL) használjuk, amely kódolja az Ön bankkártya adatait mielőtt elküldené azokat. Továbbá szigorú biztonsági előírásokat követünk, a tárolást és információ továbbítást illetően, amely megakadályozza az illetéktelen hozzáférést.  Azonban nem tudjuk garantálni semmilyen Ön által online megadott információ biztonságát és ezt Ön a saját felelősségére teszi. Ön elismeri, hogy tisztában van az internet biztonságát és annak védelmi korlátozottságát illetően.

 

7. Ennek az adatvédelmi nyilatkozatnak a megváltoztatása

Lupine Travel/kulonlegesuticelok.com a saját belátása szerint bármikor megváltoztathatja, frissítheti ezt az adatvédelmi nyilatkozatot. Amikor ezt megtesszük, módosítani, frissíteni fogjuk a lap alján lévő dátumot. Arra bíztatjuk Felhasználóinkat, hogy rendszeresen ellenőrizzék ezekről a változtatásokról ezt az oldalt és informálódjanak arról, hogy mi miként segítjük az általunk gyűjtött személyes adatok védelmét. Ön tudomásul veszi és egyetért abban ill. beleegyezik abba, hogy csak és kizárólag az Ön feladata és felelőssége rendszeresen ellenőrizni és követni ennek az adatvédelmi nyilatkozatnak a változásait, módosításait.

Ön elfogadja ezeket a feltételeket

Az oldalnak a használatával Ön egyetért és kifejezi, hogy elfogadja ezt a szabályzatot és a felhasználási feltételeket. Ha nem ért egyet ezzel a szabályzattal, kérjük ne használja az Oldalunkat. Amennyiben folytatja az Oldalunk használatát és figyelemmel kíséri ennek a szabályzatnak a változtatásait, úgy Ön teljesíti azt a feltételt, hogy elfogadja ezeket a változtatásokat.

Kapcsolat

Ha bármi kérdése van ezzel az Adatvédelmi Szabályzattal kapcsolatban, úgy kérjük lépjen velünk kapcsolatba a www.kulonlegesuticelok.com weboldalon vagy a
Különleges Úti Célok/Lupine Travel
12 Warnford street
Wigan
WN1 1EQ
01942 704525
 info@kulonlegesuticelok.com / info@lupinetravel.co.uk e-mail címen.

Ennek a dokumentumnak az utolsó frissítési időpontja 2017. június 20.