A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: strpos(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior

Filename: core/BF_Router.php

Line Number: 301

Backtrace:

File: /home/u434797342/domains/kulonlegesuticelok.com/bonfire/core/BF_Router.php
Line: 301
Function: strpos

File: /home/u434797342/domains/kulonlegesuticelok.com/bonfire/core/BF_Router.php
Line: 82
Function: __construct

File: /home/u434797342/domains/kulonlegesuticelok.com/public_html/index.php
Line: 312
Function: require_once

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls

Filename: libraries/Modules.php

Line Number: 106

Backtrace:

File: /home/u434797342/domains/kulonlegesuticelok.com/bonfire/libraries/Modules.php
Line: 106
Function: each

File: /home/u434797342/domains/kulonlegesuticelok.com/application/third_party/MX/Loader.php
Line: 251
Function: load

File: /home/u434797342/domains/kulonlegesuticelok.com/application/helpers/menu_helper.php
Line: 19
Function: module

File: /home/u434797342/domains/kulonlegesuticelok.com/application/third_party/MX/Loader.php
Line: 123
Function: helper

File: /home/u434797342/domains/kulonlegesuticelok.com/application/modules/tour/controllers/Tour.php
Line: 56
Function: helper

File: /home/u434797342/domains/kulonlegesuticelok.com/public_html/index.php
Line: 312
Function: require_once

Transz-Mongólia Moszkva-Pjongjang - Különleges Úti célok

Transz-Mongólia Moszkva-Pjongjang

A Transz-Mongóliai vasútvonalon való utazás, a világ egyik legnagyszerűbb utazási élményét nyújtó kalandja. A leghosszabb folytonos vasútvonal ez, ami több mint egyharmad részét szeli át a bolygónkon lévő szárazföldnek. Ez 10000 km-t, azaz 6000 mérföldet jelent.

Áraink már 599€-nál kezdődnek ami másodosztályú jegyet jelent  és egy irányban, Moszkvától Pekingig. 1299€–tól már a teljes út megvásárolható és ez magába foglalja az összes vonatjegyet, szállást, és túrákat Szibériában (Irkutsk) és Mongóliában (Ulánbátor).

Egyéni igényeknek megfelelően is tudunk jegyeket foglalni. Egyirányútól a non-stop jegyeken át, a több megállásos oda-vissza utakig.

Moszkva-Peking és Peking-Moszkva 2 hetes utunk ára csak 1299€/fő.

Moszkva-Peking deluxe, 15 napos utunk ára 2099€/fő.

Szentpétervár-Peking és Peking-Szentpétervár 19 napos utunk ára 1655€/fő.

Moszkva-Pjongjang utunk pedig már 2476€/fő-től elérhető.

Minden vonatra tudunk jegyet foglalni a Transz-Szibériai, Transz-Mongóliai és Transz-Mandzsúriai vasútvonalakon. Kérjük, e-mailben jelentkezzen további információkért.


FIZETÉSI MÓDOK

Elfogadunk banki átutalást, Paypales utalást.

Előleg fizetése szükséges a foglalásnál és a teljes összeg kiegyenlítése 8 héttel az indulás előtt kell, hogy megtörténjen.

Részletfizetésre is van lehetőség, ha kérik és szívesen alkalmazkodunk az Ön igényeihez ezen a téren is.

2013-ban indítottuk el a 21 éjszakás Transz-Mongol utunkat, Észak-Koreába, melynek kezdő városa Moszkva majd utána következik Irkutsk, Olkhon-sziget és a Bajkál-tó (Szibéria), Ulánbátor és a Terelj Nemzeti Park, Peking és Dandong (Kína) és Siniuju, Pjongjang és Kaesong (Észak-Korea).

Ennek az útnak az ára csupán 2476€/fő. Az alap út leírása alább olvasható, de kérjük vegye figyelembe, hogy ez az út az észak-koreai útjainkkal is összefügg. Így a leírás néhol kis mértékben eltérő lehet, hogy az éppen aktuális (havonta induló) észak-koreai utunkkal összeegyeztethető legyen. 

 


Az érkezés a moszkvai Yaroslav állomásra van ahonnan 13.50-kor indul a vonat és kezdődik meg az utazás, Moszkva külvárosát elhagyva keletre, Szibéria felé.


Pihenhetnek a fedélzeten, miközben keleti irányba távolodnak Yekatyerinburg felé, a zöldellő tájakon keresztül az Urál-hegység leomló lábánál.


Omszk felé haladva elérjük a 2102-es kilométerkövet, ami hivatalosan is Szibéria határa. Ez idő alatt végigkóstolhatják az éttermi kocsi kínálatát és gyönyörködhetnek a táj szépségében. Minden megállóhelyen van mód arra, hogy megtornáztassák a fáradt lábakat és vásároljanak a peronon lévő árusoktól.


Krasnoyarsk felé láthatóak lesznek a szénrakományukkal megrakott tehervagonok amelyek az Urál-hegység hőerőműveibe tartanak Kubas Basinból, ez a vasúti szakasz a világ egyik legforgalmasabb szakasza is egyben.

Az úton résztvevők átszelik a világ egyik leghosszabb folyójának az Obnak, a 870m hosszú hídját.


Irkutskba 08.28-kor van az érkezés. A szállás elfoglalását követően szabad program van város körül. Lehet akár egy nyugtató sétára menni és gyönyörködni a csodás fa épületekben mielőtt megnéznék Saviour templomát vagy a Znamensky apátságot és az Irkutsk Múzeumot. Később feltölthetik a készleteket a helyi piacon, majd beugorhatnak és megkóstolhatják a tradicionális szibériai vacsorát valamelyik helyi étteremben és folytatván az estét az egyik éjszakai bárban vagy clubban.


A sofőrünk felveszi Önöket reggel 9-kor és az Irkutsk állomáshoz mennek, ahol buszra szállnak és nekivágnak a 250km-es útnak északra a Primorsky-hegység mentén, a Bajkál-tó irányába, ami egyébként a világ legmélyebb tava a maga 1673m-es mélységével.

Útközben megállunk kávézni, mielőtt az olkhon-szigeteki komphoz érnénk, ami 14.00-kor fog kihajózni. Rövid hajózás után kiszállunk az Olkhon-szigeten, ami 71km-es hosszúságával és 14.5km-es szélességével a világ legnagyobb tavi szigete. A sziget lakosságát a Buryatik alkotják, akik mongol eredetűek, buddhisták, de mellette a sámánizmust is többek gyakorolják. Helyi halász családoknál lesz a szállás, fakunyhókban.

Ebéd után a csoport felfedezheti a falut és meglátogatja a helyi múzeumot. A falun átvezető gyalogtúra során CapeBurkhan felé fog vezetni, hogy meglátogassák a híres sziklatemplomot, a Crag of Shamant, ami egyike Ázsia 9 szentéjének. Vacsorára várhatóan helyi bajkál halspecialitás lesz és utána az est hátralévő részét kedvük szerint tölthetik el.


Reggel, jeep-pel vagy minibusszal indulunk felfedezni a szigetet és a klasszikus bajkál-tavi lehetőségeket. Észak felé haladva az első megálló a Sagaan-KhushunCape lesz, ami egy csodaszép sziklaszirt, mert vörös zuzmó borítja. Az út további része a parton, homokdűnéken át és között vezet majd, beleértve a 200m magas KhoboyCape nevű szirtet, a sziget északi csúcsánál.

A piknik jellegű ebéd elfogyasztása után, ami szabadtűzön főtt bajkál halászlé lesz, az Uzuri-öbölben, visszatér a csapat Khuzir faluba. Itt kipróbálhatjuk a banya nevű tradicionális orosz szaunát, mielőtt megkóstoljuk a hagyományos Olkhon vacsorát. Az est további része szabadon eltölthető.


A vendégházban elfogyasztott búcsú reggelit követően minibusszal a kompállomásra szállítják a túrán résztvevőket. Miután a komp partot ért, megihatnak egy kávét a közeli kávézóban mielőtt folytatnák az utat a szárazföldön Irkutskba, ahova 16.00 körül fognak megérkezni. Néhány órát eltölthetnek a városban mielőtt elindulnának a vonatállomásra, hogy felszálljanak a 22.15-ös ulánbátori vonatra, amely a Bajkál-tó alsó részénél fog elhaladni.


A napot a vonaton töltik, átszelvén a fél-autonóm Buryatia régiót és a Goose-tó partját. Megérkezvén az Orosz határvároshoz, Naushkiba, hogy ott átkeljünk Mongóliába. Itt nagyjából 3 órát töltünk el és ez idő alatt túrázhatnak is egyet, a közeli dombra, hogy onnan lássák a határ mindkét oldalát. Gyönyörű zöld réteket láthatnak a Selenge-folyó mentén, mely utat vág magának a fenyő és nyírfaerdőkön keresztül.


05.50-kor érkezik meg a vonat Ulánbátorba, ahol a szállásra érkezést követően az egész napot városnézéssel lehet tölteni. Esetleg a Sukhbaatar teret, a Nairamdal Parkot, a Gandantegchinlen Khiid templomot vagy a Mongol Nemzeti Történelmi Múzeumot is meg lehet látogatni, mielőtt vacsorázni mennének a város éttermeinek egyikébe. Javasoljuk, hogy próbálják ki a tradicionális mongol BBQ-t. Este érdemes lehet megtekinteni a TumenEkh Palotában a „gumiembereket”, táncosokat, operaénekeseket, és a furcsa mongol „torok énekeseket”.


Sofőrünk felveszi Önt/Önöket reggel és kiviszi a Terelj Nemzeti Parkba, ami UlanBatortól 50 mérföldre észak-keleten helyezkedik el. A parkba belépvén azonnal érezni lehet a friss alpesi levegőt és a pompás hegyi látványt. Elviszik Önt, hogy láthassa a helyi művészeket, sólymokat, sasokat, tevéket. Ezután a buszból átülnek lóhátra*, majd folytatják a túrát völgyek és hegyek között, patakok mentén. Ariyapala templom lesz a hegymászás és lovaglás egyik célja, de kötélhídon is keresztül kell sétálni mindehhez. Miután felsétáltak a templom lépcsőin, leülhetnek meditálni vagy csak gyönyörködni a kilátásban. Ezután ismét lóhátra ülnek és visszamennek a Teknős-sziklához, ahol a táborban az éjszakát töltik.

A tábor a szemet gyönyörködtető Gorkhi-folyó völgyében van. Itt a helyi farmer családdal megismerkednek, akik a tábor tulajdonosai is egyben. A délután hátralevő részét pihenéssel tölthetik, illetve megcsodálhatják a vadvirágos mezőket, a hihetetlen formákat öltő sziklákat, fenyőfák borította hegyeket vagy sétálhatnak a hegyi patakok mentén is.

A táborba való visszatéréskor az esti pihenés következik. A vacsora a táborban, kályhán készül majd és az igazán impozáns csillagos ég alatt fogják elfogyasztani. Ahogy beköszönt az esti hideg, úgy térnek nyugovóra az utazók és fűtenek majd be éjszakára, hogy kellemesen aludjanak.


Reggeli után megnézik a Dzsingisz Kán komplexumot, Ulánbátor külvárosában. Érdemes felmászni a hatalmas szobor belsejébe mielőtt visszatérnek a szállásra Ulánbátorban és a délutáni szabadon választott programjaikat megkezdik. Meglátogathatják a Nemzeti Modern Művészetek Galériáját a Nemzeti Történelmi Múzeumot vagy Bogd Kán Téli Palotáját. Mielőtt vacsoráznának a város egyik éttermében, érdemes bevásárolni vagy csupán csak megnézni a hatalmas Állami Áruházat. Az est folyamán érdekes kulturális program lehet egy előadásra jegyet venni az Állami Balett és Operaházban vagy egy élő rock vagy jazz koncertet meghallgatni a River Soundsban.


A kora reggeli ébredést követően még lesz idő, hogy megreggelizzenek a 7.15-ös pekingi vonat indulása előtt az állomáson. Dél felé haladva, a Góbi sivatagon át több száz mérföldet átszelve csodálhatják meg a táj szépségét. Vacsorázhatnak az extravagáns kínai éttermi kocsiban, mielőtt este 9 körül a határhoz érnének.


A vonat keresztülszeli a csodálatos vidéki Kínát, a Kínai Nagy Falat és 11.20 körül megérkezik Pekingbe, ahol a hotelbe mennek és az estét kedvükre eltölthetik.


Egy teljes nap következik Pekingben, ahol kérhetik a vezetett túrát a Tienenmen térhez, Mao mauzóleumához és a Tiltott Városhoz is akár, csak ez esetben előre szóljanak.

Egy szabad reggel következik Pekingben, majd a 17.30-as vonattal elindulnak Dandongba.


 Reggel 07.17-kor érkeznek Dandongba. Lesz néhány órájuk reggelizni és körülnézni mielőtt visszatérnének a vasútállomásra és indulnának tovább a vonattal Észak-Koreába.

Reggeli után meglátogatjuk a Mansudae Emlékművet mielőttPanmunjom felé vesszük az irányt, a „béke falujába” ami Észak- és Dél-Korea határán terül el és meglátogatjuk a Fegyverszüneti Termet, ahol a fegyverszünet került aláírásra a Koreai háború végén. Mielőtt folytatnánk utunkat a DMZ-be (Demilitarizált Övezet), meghallgatjuk egy észak-koreai katona előadását az épületről és az itt lezajlott eseményekről. A DMZ vagy más néven Katonai Demarkációs Vonal, Bill Clinton szerint az egyik legveszélyesebb hely a világon. Ha nincsenek turisták a látogatásunkkal azonos időben a déli oldalon, akkor esélyünk lehet betekinteni a „Kék épületekbe” is, amelyek a határvonalon helyezkednek el. Az épületen belül szabadon sétálhatunk a két Korea között.

Ezt követően Kaesongba megyünk, hogy meglátogassuk a Koryo Történelmi Múzeumot és Wang Gwon király sírját. Az ez utáni ebédet követően visszabuszozunk Pjongjangba, hogy megnézzük a Juche-ideológiaemléktornyát és hogy utazzunk a pjongjangi metrón. Tradicionális koreai vacsorára megyünk, mielőtt visszatérnénk a hotelbe, hogy ott az export üzletben vásárolhassunk.

Lehetőség lesz arra a tervek szerint, hogy látogatást tegyünk az újonnan épült RungnaPeople’s PleasureGroundnevű vidámparkba (extra 25 EUR) vagy visszatérjünk a hotelbe és ott szórakozzunk (billiárd, bowling, úszás vagy abárban kikapcsolódás).
Reggel 9-kor találkozunk a dandongi vasútállomáson, hogy felszálljunk a Pjongjangba, Észak-Korea fővárosába induló vonatra. Miután elindultunk átkelünk a Yalu-folyón a Sino-Koreai Barátság Hídján Sinuijuvárosa felé. A vonat megáll az észak-koreai vámvizsgálathoz, -ami kevesebb időt vesz igénybe, mint 2 óra- mielőtt folytatnánk utunkat Pjongjangba. A vonat ablakából betekintést nyerhetünk a koreai vidéki élet részleteibe és a táj szépségeibe úton a fővárosba. Előrecsomagolt koreai ebédet kapunk a vonaton. Az út során lehetőségünk van arra, hogy a helyiek között kicsit elvegyüljünk a peronokon ahol a vonatunk megáll. Vacsorára érünk Pjongjangba és ezt, a Yanggakdo Hotelben fogják felszolgálni nekünk. A hotelben kedvünkre kikapcsolódhatunk, legyen az akár a forgó bár a legfelső emeleten gyönyörű kilátással a városra vagy a kaszinóban a szerencsénket kipróbálva illetve karaokézhatunk is. A sportok kedvelőinek lehetősége nyílik billiárdozni, bowlingozni, úszni, súlyzózni.

A napunkat a Kumsunsan Emlékpalotában kezdjük, ami a „Nap Templomaként” is ismert. Ez az egyik legnagyobb becsben tartott hely a világon, hiszen itt található Kim Il Sung és Kim Jong Il végső nyughelye, balzsamozott testük üvegkoporsóban nyugszik. Ellátogatunk a Tudományok Házába, itt betekinthetünk angol nyelvű órákra, megismerhetjük „a nagy filozófust” aki bármilyen témában válaszol a kérdéseinkre, meglátogathatjuk a könyvtárat, számítástechnikai és zenei termeket. Vacsora után felmászhatunk a világon egyetlen, zsákmányul ejtett amerikai hadihajó, a USS Pueblo fedélzetére is, ahol egy észak-koreai katona fogja ismertetni a hajó elfogásának történetét. Ezután megnézzük az Ifjúsági palotát, ahol helyi fiatalok fognak különleges előadást tartani. A vacsorát egy helyi, pjongjangi étteremben fogjuk elfogyasztani.

Reggeli után visszamegyünk a vasútállomásra, hogy folytassuk utunkat vissza Sinuijuba és elhagyjuk Észak-Koreát. Ebédet adnak a vonaton. Dandongba 16.30-kor várható az érkezés.

 

08.30-kor érkeznek Pekingbe. Ez az út vége de aki szeretne továbbutazni azoknak tudunk utakat szervezni, amennyiben erre igényük van.

 

Ár opciók:

2476€/fő: ami tartalmazza a 2 ágyas szobát a hotelekben kivéve Irkutsk és Ulán Bátor, ahol hostelekben osztoznak a szobákon

2526€/fő: upgrade két ágyas hotelekben Irkutskban és Ulán Bátorban

 

Amit az ár tartalmaz:

 • Minden vonatjegyet az út során (másodosztályon 4 ágyas kabinban)
 • Kétágyas szobákban való elhelyezés Olkhon-szigeten (fa kabinban), Pekingben (3*-os hotel), Dandongban (3*-os hotel) és Pjongjangban (4*-os hotel)
 • Minden étkezést Olkhon-szigetén, Terelj Nemzeti Parkban és Észak-Koreában
 • Szállás Irkutskban hostel szoba (több fő) vagy 3*-os hotelben kétágyas szoba
 • Ulánbátorban hostelszoba (több fő) vagy 4*-os hotelben kétágyas szoba
 • Terelj Nemzeti Parkban szállást sátorban (jurta)
 • Orosz vízum meghívás
 • Észak-Koreai vízum
 • Tapasztalt vezetőket az Olkhon-szigeten, Terelj Nemzeti Parkban, Dandongban és Észak-Koreában
 • Transzfereket a vasútállomásoktól a szállásig
 • Az árak két fő foglalása esetén érvényes és per főben értendők! Az egyéni utasok esetére vonatkozó árakról, kérjük érdeklődjön e-mailben.

Az ár nem tartalmazza a következőket:

 • Nemzetközi repülőjegyeket
 • Utasbiztosítást
 • Néhány étkezést
 • Borravalót a kísérőknek
 • Olkhon Nemzeti Park belépőjegyet (60RUB)
 • Kínai, Orosz és Mongol vízumokat
 • Ajándékokat, extra túrákat, italokat
 • Repülőjegyeket az amerikai utasoknak Shenyagból Pjongjangba (Az amerikai útlevéllel rendelkezők nem utazhatnak be Észak-Koreába vonattal. A repjegy ára kb. 280 GBP).

 

Április körül a jég olvadni kezd, ezért az átkeléshez légpárnás járművet kell használni, ami extra költséget jelent. Ebben az időszakban 350RUB ($6) per fő díjat számítanak föl minden egyes átkelésért a tavon, ami a helyszínen fizetendő, érkezéskor.

 

2018-as Moszkva-Pjongjang időpontok:
November 3 - 25.
December 15 - Január 4

Mit tartalmaz az ár?
Az ár tartalmazza a következőket:

 • Minden vonatjegyet (másodosztály) az út során
 • Hostel szállást (vagy hotelt az upgradelt utaknál) minden megállásnál, kivéve Olkhon-szigetnél (fa kabinokban) és Terelj Nemzeti Parkban (sátortábor/gercamp)
 • Vonatállomás transzfereket Irkutskban és Ulánbátorban
 • Minden étkezést, beleértve Olkhon-szigeten és a Terelj Nemzeti Parkban is
 • Utazást a Bajkál-tóhoz Olkhon-szigetre és a Terelj Nemzeti Parkba
 • Sofőrt/kísérőt az Olkhon-szigeteki túránál
 • Angol nyelvű sofőrt és kísérőt a Terelj túrán
 • Orosz vízum meghívást és szükséges támogató dokumentumokat a kínai és Mongol vízumokhoz

Mit nem tartalmaz az ár?
Az ár nem tartalmazza a következőket:

 • Nemzetközi repülőjegyeket Oroszországba/ból és Kínába/ból
 • Vízumdíjakat
 • Utazási biztosítást
 • Étkezéseket a vonaton és a városokban
 • Borravalókat a kísérőknek

Milyen vízumokra van szükség?
A legtöbb ország állampolgárai számára szükséges vízumok Oroszországba, Mongóliába és Kínába
Segítünk a vízumintézésben a szükséges papírokkal és tanácsokkal.
A vízumdíjak nemzetenként változnak, kérjük a sajátjáról a nagykövetségeken tájékozódjon.

Utazhatok kelet-nyugat irányba is?
YIgen. Pekingből Moszkvába vagy Szentpétervárra is utazhat, ua. az áron mintha nyugat-keleti irányba utazna. Az indulási napok minden kedden és szombaton vannak.

Milyenek a vonatok?
A vonatok 3 különböző osztályúak: első, másod és harmad. Az első osztályú kabinok 2 ágyasak, a másodosztályúak 4 ágyasak és a harmadosztályúak több ágysorral vannak felszerelve. Az első osztályúak nem mindig elérhetőek, de gyakran olcsóbb megoldás lehet, ha valaki privát szférára vágyik, hogy kivesz egy másodosztályú kabint.
Minden vonaton van étterem kocsi, ahol egész nap kiszolgálják az utazókat. 2 WC és kézmosó is található kocsinként. Folyamatos forróvízellátás is megoldott, hogy mindenki el tudja készíteni a saját csésze kávéját, teáját vagy levesét.

Mikor vannak az utazások időpontjai?
Minden héten indulnak utak egész évben. Ahelyett, hogy külön dátumokat jelölnénk meg csoportok részére, komplett „csomagokat” állítottunk össze, melyek akár 1 vagy 40 fő számára is elérhetőek hetente. Vannak hetek, amikor nagy csoportok veszik igénybe, de az is előfordul, hogy csak 1-2 fő. Folyamatosan indulnak az utak minden fennakadás nélkül változatlan áron, azonban minimális felárat számolunk, ha egy fő utazik.

Lesz kísérő?
Ez az út nem tartalmaz végig kísérőt. A vonaton egyedül fognak utazni. Kísérők és sofőrök a rendelkezésükre állnak ahol szükségeltetik, mint pl. a transzfereknél.

Van vegetáriánus menü?
Igen van vegetáriánus menü, csak kéjük jelezze előre ezt az igényét.

Mikor van a legjobb idő ehhez az úthoz, időjárási szempontból?
A nyár nagyon meleg, a tél hosszú és hideg, különösen Szibériában. Mongóliai érdekesebb a nyár folyamán, amikor a hó már elolvadt és látszik a végtelen sztyeppe és sivatag. Szibéria egész évben érdekes. A Bajkál-tó különleges mindenkor, de hihetetlen élmény télen, amikor a kristálytiszta jégen sétálhatnak.
Azonban ha a téli utazás mellett döntenek, készüljenek fel a rendkívül hidegre, ami néhol akár -40C is lehet! A vonat és a szállások fűtöttek, viszont a kinti időjárásra ajánlott rétegesen felöltözni.

Mennyi költőpénzre lesz szükség?
Ez egy nehéz kérdés. A maximális határ nyilván a csillagos ég. Viszont érdemes tudni azt, hogy Moszkva és Szentpétervár drága városok. Irkutsk közepesen drága, míg Ulánbátor és Peking olcsóbb valamivel. Azonban meg lehet olcsóbban is oldani a moszkvai és szentpétervári kikapcsolódást is.
Közepes költés esetén, ahol csak ételre költenek ott nagyjából a következőkkel lehet számolni:
- 15-30 GBP/nap Moszkvában és Szentpéterváron
- 10-20 GBP/nap Irkutskban
- 5-20 GBP/nap Ulánbátorban
- 10-20 GBP/nap Pekingben
- 5-15 GBP/nap a vonaton.
Ez csak egy nagyon átfogó becslés és a személyes igényeket nem tükrözi. Saját ételt is fel lehet vinni a vonatra, nem kell ott vásárolni. A borravalókkal és alkoholos italok költségével is érdemes még számolni.

Tudnak Kínában szállást és külön utakat foglalni?
Egész Kínában tudunk szállást foglalni az igényeknek megfelelően. Saját utunkat is igénybe veheti ÉK-Kínába (Dandong és Shenyang) és akár egész Kínában is tudunk utakat szervezni pekingi partnereinken keresztül.

Foglalás