Örményország és Grúzia

2019-ben visszatérünk az Örmény, Nagorno-Karabakh, Grúzia and Abházia régióba. Jöjjenek velünk és utazzanak keresztül ezen a csodálatos vidéken, ami egyben a világ legidősebb keresztény országa (Örményország), fedezzék föl az apátságokat mielőtt látogatást tennének Nagorno-Karabkh el nem ismert területén. Utunkat Grúziában fejezzük be, Tibiliszben láthatjuk majd a régi szovjet és a modern építészet "összecsapását", végül Goriba megyünk, ami Sztálin szülővárosa is egyben.

Ez az ár tartalmazza:

- Vezetőt cégünktől
- 3 csillagos hotel szállásokat egész úton (twin szobákban - egy másik utastársával fog egy szobában aludni, kérjük érdeklődjön)
- Túrákat, belépőket és angolul beszélő idegenvezetőket
- Minden földi szállítást
- Minden reggelit

Nem tartalmazza:

- Nemzetközi repjegyeket Örményországba és Grúziába
- Reptéri transzfereket
- Vízumokat szükség szerint (a legtöbb EU állampolgárnak nem szükséges vízum vagy nagyon olcsó és érkezéskor kell megvenni)
- Személybiztosításokat
- A legtöbb étkezést
- Single supplement possible on request

 

 

FIZETÉSI MÓDOK. £150-300 közötti előleg befizetése foglaláskor. Ez hitelkártyával (PayPal-en keresztül) vagy banki átutalással.

Balansz kiegyenlítése legkésőbb  8 héttel az indulás előtt.

FONTOS INFO

Kérjük vegye figyelembe, hogy ezen utunk néhány része a Brit FCO által teljes mértékben ellenzett utazás szempontjából. Név szerint Abházia, Hegyi-Karabakh Köztársaság, Dél-Oszétia és Csecsenföld.

Biztonsági szempontból alaposan felderítjük az általunk látogatott desztinációkat, mivel a biztonság abszolút prioritás számunkra. Azonban javasoljuk, hogy minden velünk utazó végezze el a saját kutatását és bizonyosodjon meg arról, hogy ez az út megfelelő számára.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a biztonsági figyelmeztetések befolyásolhatják az utasbiztosításának megkötését ezekre a régiókra. Kérjük lépjen velünk kapcsolatba további tanácsokért ezt illetően.

 

2019 időpontok Az út neve Ára
23 - 26 July Azerbajdzsán Kiegészítő út 415€-tól
26 July - 3 August Grúzia, Örményország és Karabakh út 960€-tól
4 August - 9 August Csecsenföld & Észak-Oszétia út 1290€-tól
9 August - 11 August Dél-Oszétia út

1315€-tól