Ajánlások

Nagyon jól és biztonságban éreztük magunkat az út során, szívesen visszamennénk, hogy még többet is lássunk ebből az elzárt világból!
Köszönjük az életre szóló élményeket!

Krisztina és Péter

Semmit nem tapasztaltunk a nyugati média által leírt dolgokból vagy nem úgy. Barátságosak, vendégszeretőek voltak velünk és készségesen válaszoltak a kérdéseinkre az út során.
Köszönjük a kulonlegesuticelok.com csapatának a profi szervezést!

C. Zsolt, J. Ágnes

Egy külföldi osztálytársam talált rá a special-destinations.com oldalára és mondta, hogy képzeljem el, hogy ki lehet menni Pyongyangba magyar csapattal. Mondtam menjünk! Aztán sajnos neki le kellett mondani az utat nem sokkal az indulás előtt, de én nekivágtam az utazásnak. Nem bántam meg egy percét sem! Ezt látni kell!!!!!!!!!!

Barbi

Hatalmas és jó élményekkel gazdagodtam!
Köszönet érte!!!

Péter

A haverom szólt, hogy menjünk ki Észak-Koreába… azt hittem hülyéskedik. :-) De nem! Kimentünk, hazajöttünk és már szervezzük a visszaút időpontját!

Kevin

Türkmenisztán.... OMG!!!

Hováth László

Nászútra mentünk Kubába és úgy gondoltuk, hogy nem csak Havannát lenne érdemes megnézni. Ezért választottuk a kulonlegesuticelok.com csapatát, mert érdekes tematikát állítottak össze erre a desztinációra. Imádtuk és ezúton is köszönjük a meglepést! :)

M.-né Ildikó és M. Gyula